Sfoglia per Dipartmento

Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Mostrati risultati da 1 a 20 di 589
Tipologia Anno Accademico Titolo Titolo inglese Autore File
Lauree magistrali 2020 A missed chance or just a pipe dream? Analysing the potential of Geographical Indications for the Inner Areas of the Molise Region A missed chance or just a pipe dream? Analysing the potential of Geographical Indications for the Inner Areas of the Molise Region FASANO, FRANCESCO
Lauree magistrali 2021 A new model of the Mediterranean diet for an older adult, the creation of a Mediterranean plate-based model, and a comparative study with the Japanese traditional diet A new model of the Mediterranean diet for an older adult, the creation of a Mediterranean plate-based model, and a comparative study with the Japanese traditional diet SAINO, MIZUKI
Lauree magistrali 2021 A qualitative study on the drivers and barriers of university students towards the consumption of plant-based food A qualitative study on the drivers and barriers of university students towards the consumption of plant-based food FRANCHIN, ILARIA
Lauree magistrali 2021 Abitudini culturali nel mondo del cibo: un confronto tra Italia e Stati Uniti Cultural Habits in the World of Food: Italy vs USA AIDIPOUR, SAHAR
Lauree magistrali 2020 Accrescimento e parametri produttivi della soia in un sistema agroforestale alley-cropping di pioppo Growth and yield parameters of soybean in a poplar alley-cropping agroforestry system OTTOBONI, PIETRO
Lauree magistrali 2020 Accrescimento e resa di varietà di frumento tenero in un sistema silvo-arabile con pioppo Growth and yield of common wheat varieties within a poplar silvo-arable system STOPPA, MARCO
Lauree triennali 2021 Acido polilattico (PLA) negli imballaggi alimentari: una plastica biodegradabile che può competere con la plastica tradizionale. Polylactic acid (PLA) in food packaging: a biodegradable plastic that can compete with traditional one. BURRASCHINI, ALESSIA
Lauree triennali 2021 Acqua di rubinetto e acqua minerale: la differenza che (non) c'è Tap water and mineral water: the differente that is (not) there FASOLO, ANDREA
Lauree magistrali 2020 Acquaponica in ambiente salmastro: risposte quanti-qualitative di Beta vulgaris var. cicla Brackish water aquaponic: quanti-qualitative analysis of Beta vulgaris var. cicla SCANFERLA, RICCARDO
Lauree triennali 2021 AFLATOSSINE NEL MAIS: FATTORI CHE FAVORISCONO LA CONTAMINAZIONE E STRATEGIE PER LA PREVENZIONE E RIDUZIONE DEL CONTENUTO DAL CAMPO AL POST-RACCOLTA AFLATOXINS IN CORN: FACTORS FAVORING CONTAMINATION AND STRATEGIES FOR PREVENTION AND REDUCTION OF THE CONTENT FROM THE FIELD TO POST-HARVEST PANIZZOLO, JENNJ
Lauree triennali 2021 Agricoltura conservativa: Valutazione benefici, criticità ed utilizzi in un'ottica futura. Conservation agriculture: Evaluation of benefits, criticalities and uses in a future perspective. CORRADIN, GIOVANNI MARIA
Lauree magistrali 2020 Agriculture breweries and touristic services. An alternative way of development for rural areas in the Marche region. Agriculture breweries and touristic services. An alternative way of development for rural areas in the Marche region. PELLIZZER, VALERIA
Lauree magistrali 2020 Agronomic and environmental effects of digestate applications on silage winter wheat (T. aestivum L.) and silage maize (Zea mays L.). Outcomes from a field experiment and DNDC modelling approach Agronomic and environmental effects of digestate applications on silage winter wheat (T. aestivum L.) and silage maize (Zea mays L.). Outcomes from a field experiment and DNDC modelling approach ELSHAKANKERY, MOUSTAFA MOHAMED NABIL ABDELAZIZ
Lauree triennali 2020 Alimentazione delle vacche da latte nelle valli di Fiemme e Fassa, zone di produzione del Trentingrana e del Puzzone di Moena DOP Feeding of dairy cows in the Fiemme and Fassa valleys, production areas of Trentingrana DOP and Puzzone di Moena DOP BETTA, CHIARA
Lauree triennali 2021 ALIMENTI VEGETALI BIOFORTIFICATI E QUALITA’ NUTRIZIONALE BIOFORTIFIED VEGETABLE FOODS AND NUTRITIONAL QUALITY SORATO, LEONARDO
Lauree magistrali 2021 Allevamento del bovino da carne in Veneto: opinione degli allevatori sulle sfide e prospettive nel futuro prossimo Beef cattle farming in the Veneto Region: farmers' opinion on next future challenges and perspectives MOLETTA, PAOLA
Lauree magistrali 2020 Allevamento in policoltura di pesce gatto (Ameiurus melas) e trota iridea (Oncorhynchus mykiss) in acquaponica a diversa salinità Polyculture of black bullhead catfish (Ameiurus melas) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) in aquaponics at different water salinities COSTA, ARIANNA
Lauree triennali 2020 Alterazioni delle interazioni simbiotiche negli infestanti come strumento di difesa innovativo nella filiera agroalimentare Symbiosis disruption in pest as a potential tool for sustainable control in foodstuff chain BETTINI, ALEX
Lauree triennali 2021 Alternative all'utilizzo dell'anidride solforosa in vinificazione Alternatives to sulfur dioxide in winemaking ZULIAN, MATTEO
Lauree magistrali 2021 Alternative alla carne: produzione e aspetti nutrizionali, salutistici, sensoriali e ambientali Meat alternatives: production and nutritional, health, sensory and environmental aspects VIZCARDO RAMIREZ, ALEJANDRO
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file ad accesso riservato
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile