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Lauree triennali 2021 La produzione per via microbica di poliidrossialcanoati (PHA): aspetti biotecnologici Microbial production of polyhydroxyalcanoates: biotechnological aspects BORDIGNON, LUANA
Lauree magistrali 2022 Microbial production of Polyhydroxyalkanoates (PHAs) from wine lees as a carbon source Microbial production of Polyhydroxyalkanoates (PHAs) from wine lees as a carbon source QAYAM, SHAMS ULLAH
Lauree magistrali 2021 Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake GIANNOTTI, GABRIELE
Lauree magistrali 2023 Optimization of Soybean Fermentation for Nutritional Food Ingredients Optimization of Soybean Fermentation for Nutritional Food Ingredients BRANDONISIO, JACQUELINE IRENE
Lauree magistrali 2022 Produzione microbica di acido lattico da parte di Lactobacillus paracasei: ottimizzazione del mezzo di crescita Microbial lactic acid production by Lactobacillus paracasei: optimization of the growth medium LETIZIA, DAVIDE
Lauree magistrali 2022 Studio della performance, in termini di volume a fine cottura, di un cornetto prelievitato surgelato durante i suoi primi 4 mesi di shelf life. Study of the performance, in terms of volume at the end of cooking, of a leaved frozen croissant during its first 4 months of shelf life. VICENTINI, ALESSANDRO
Lauree magistrali 2023 Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patented process Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patended process LOPES, VALENTINA
Lauree magistrali 2023 Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties ANDAYA, VERA CECILIA
Lauree magistrali 2021 Valorizzazione dei resti di lavorazione del cacao: produzione di bioetanolo e poliidrossialcanoati Exploitation of cocoa pods and husk: production of bioethanol and polyhydroxyalkanoates MONTESI, GIULIA
Lauree magistrali 2023 Valorizzazione di fecce di Prosecco per ottenimento di inoculanti a base di Bacillaceae Enhancement of Prosecco lees for the production of Bacillaceae-based inoculants BARCARO, ANDREA
Lauree magistrali 2015 Valutazione e selezione di residui agricoli ed agro-alimentari per la conversione in bioetanolo - Cappello, Daniela
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