Sfoglia per Relatore
Olive Mill Wastewater: A Sustainable Resource for Italian Products, Current Status and Future Prospects
2023/2024 SEDAGHATI, SAHEBEH
Proteolytic Activity of Bacillus cytotoxicus on Casein and Serum Proteins: A Pathway to Dairy Waste Treatment and Sustainability
2023/2024 SALIMIANRIZI, FATEMEH
Spettroscopia NIR e DNA barcoding per la rintracciabilità di Sepia officinalis
2020/2021 RASOTTO, MARCO
Studio dell'applicabilità della spettrofotometria nel vicino infrarosso per la determinazione del profilo in acidi grassi di Ruditapes philippinarum
2020/2021 PIETRANGELI, MATTEO
Studio della flora microbica e della shelf life della carne di Broiler con miopatie
2017/2018 Salomoni, Chiara
Survival of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria in fermented pea paste during in vitro digestion
2020/2021 DESIDERÀ, FRANCESCA
Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
---|---|---|---|---|---|
Lauree magistrali | 2023 | Olive Mill Wastewater: A Sustainable Resource for Italian Products, Current Status and Future Prospects | Olive Mill Wastewater: A Sustainable Resource for Italian Products, Current Status and Future Prospects | SEDAGHATI, SAHEBEH | |
Lauree magistrali | 2023 | Proteolytic Activity of Bacillus cytotoxicus on Casein and Serum Proteins: A Pathway to Dairy Waste Treatment and Sustainability | Proteolytic Activity of Bacillus cytotoxicus on Casein and Serum Proteins: A Pathway to Dairy Waste Treatment and Sustainability | SALIMIANRIZI, FATEMEH | |
Lauree magistrali | 2020 | Spettroscopia NIR e DNA barcoding per la rintracciabilità di Sepia officinalis | NIR spectroscopy and DNA barcoding for the traceability of Sepia officinalis | RASOTTO, MARCO | |
Lauree magistrali | 2020 | Studio dell'applicabilità della spettrofotometria nel vicino infrarosso per la determinazione del profilo in acidi grassi di Ruditapes philippinarum | Study of the applicability of near-infrared spectrophotometry for the determination of the fatty acid profile of Ruditapes philippinarum | PIETRANGELI, MATTEO | |
Lauree magistrali | 2017 | Studio della flora microbica e della shelf life della carne di Broiler con miopatie | - | Salomoni, Chiara | |
Lauree magistrali | 2020 | Survival of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria in fermented pea paste during in vitro digestion | Survival of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria in fermented pea paste during in vitro digestion | DESIDERÀ, FRANCESCA |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file ad accesso riservato
- file sotto embargo
- nessun file disponibile