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Lauree magistrali 2024 Optimization of Bioactive Compound Extraction from Collard Greens (Brassica oleracea L var. acephala) Using Response Surface Methodology and Evaluation of Oxidative Stability in Soybean Oil Fortified with the Extract. Optimization of Bioactive Compound Extraction from Collard Greens (Brassica oleracea L var. acephala) Using Response Surface Methodology and Evaluation of Oxidative Stability in Soybean Oil Fortified with the Extract. KHAMIRIKAR, FAEZEH
Lauree magistrali 2022 Optimization of rapeseed oil fortification with bioactive compounds from wastes of rapeseed industry Optimization of rapeseed oil fortification with bioactive compounds from wastes of rapeseed industry LENTINI, MARCO
Lauree magistrali 2024 Physicochemical analysis of breads enriched with spices from Peru and Hungary Physico-chemical analysis of breads enriched with spices from Peru and Hungary OVIEDO GUTIERREZ, MAYRA IRIS
Lauree triennali 2022 Potenzialità delle microalghe come ingrediente alimentare funzionale Potential of microalgae as a functional food ingredient COLUSSI, GIULIA
Lauree triennali 2014 Prodotti di IV gamma: analisi di un caso aziendale per ottimizzare risorse e sicurezza alimentare. - Caon, Nadia
Lauree magistrali 2020 Produzione alimentare sostenibile. Caratterizzazione di una pasta secca ad alto contenuto di fibre con Ley® - farina di birra Sustainable food production. Characterization of a high-fiber dry pasta with Ley® - beer flour FELICETTI, ALESSIA
Lauree triennali 2020 Proprietà funzionali e tecnologiche dei beta-glucani dei cereali Functional and technological properties of cereal beta-glucans CANAZZA, ELISA
Lauree triennali 2023 Qualità ed innovazione nella trasformazione alimentare. Un approfondimento sul trattamento ohmico. Quality and innovation in food processing. An in-depth look at ohmic treatment. BOTTARO, RICCARDO
Lauree magistrali 2022 Qualità organolettica di zucchine grigliate pastorizzate termicamente o trattate ad alte pressioni Organoleptic Quality of Thermally Pasteurized or High-Pressure-Treated Grilled Courgette FASOLI, VALENTINA
Lauree triennali 2023 Recupero sostenibile e valorizzazione dei prodotti di scarto della ciliegia Sustainable recovery and valorization of cherry by-products MARTELLATO, SOFIA
Lauree magistrali 2021 Ricerca e sviluppo della nuova composta vegetale Glory Plus Research and development of the new vegetable compote Glory Plus WEGHER, ERIKA
Lauree magistrali 2022 Simultaneous Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Chlorophylls and Antioxidant Activity of Sugar Beet Leaves using Response Surface Methodology Simultaneous Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Chlorophylls and Antioxidant Activity of Sugar Beet Leaves using Response Surface Methodology TAVAKKOLI, SETAREH
Lauree triennali 2015 Strategie di valorizzazione dei sottoprodotti della filiera vegetale: alcuni casi studio. - Bortoli, Mara
Lauree triennali 2023 Strategie di valorizzazione e potenziali applicazioni degli scarti di cipolla Valorization strategies and potential applications of onion waste PIZZO, AURORA
Lauree magistrali 2022 Studio degli effetti di una formulazione enzimatica commerciale sulla qualità tecnologica di panettoni artigianali Study af the effects of a commercial enzymatic formulation on the technological quality of artisan panettone ZONTA, EMANUELE
Lauree magistrali 2021 Studio di un nuovo metodo per il recupero di acido tartarico da vinaccia dopo disalcolazione Study of a new method for the recovery of tartaric acid from marc after de-alcoholization DE SANTI, RICCARDO
Lauree magistrali 2022 Studio preliminare per la produzione di una conserva vegetale fonte di acidi grassi omega-3 e fibra Preliminary study for the production of a vegetable canned food source of omega-3 fatty acids and fiber VARIO, MATTEO
Lauree triennali 2021 Studio preliminare per la valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria del caffè come ingrediente funzionale Preliminary study for the valorization of a coffee roasting by-product as a functional ingredient LOBBA, ALESSANDRO
Lauree triennali 2020 Studio sulla Valorizzazione e Comunicazione dei composti fitochimici di frutta e verdura Study on Valorization and Communication of phytochemicals in fruit and vegetables BAGNARA, CHIARA
Lauree magistrali 2023 Study of Couve Manteiga (Brassica oleracea var. acephala D.C.): characterization and analysis of color degradation kinetics Study of Couve Manteiga (Brassica oleracea var. acephala D.C.): characterization and analysis of color degradation kinetics CALTRAN, DIEGO
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