Sfoglia per Relatore  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 17 a 36 di 60
Tipologia Anno Titolo Titolo inglese Autore File
Lauree magistrali 2022 Establishment of a quadruplex PCR assay for the molecular detection and quantification of different fungal BCAs Establishment of a quadruplex PCR assay for the molecular detection and quantification of different fungal BCAs MARIA, MARIA
Lauree magistrali 2023 Evaluating susceptibility of apple cultivar leaves to Colletotrichum spp. isolates by applying bioassays Evaluating susceptibility of apple cultivar leaves to Colletotrichum spp. isolates by applying bioassays DELAITI, BEATRICE
Lauree triennali 2021 Fattori che favoriscono la contaminazione da Aflatossine nel mais in pre e post raccolta e rischi associati ai cambiamenti climatici. Factors that favor Aflatoxins contamination in maize in pre and post harvest and risks associated with climate change. RELA, FEDERICA
Lauree magistrali 2020 Genetic transformation of the plant pathogenic fungus Fusarium graminearum: use of different methods to obtain a xylanase gene disruption mutant Genetic transformation of the plant pathogenic fungus Fusarium graminearum: use of different methods to obtain a xylanase gene disruption mutant MEJIA MONROY, MARIELA
Lauree triennali 2023 Gestione dell'inoculo svernante di Podosphaera aphanis come misura efficace per il contenimento dell'oidio della fragola Management of the overwintering inoculum of Podosphaera aphanis for effective control of strawberry powdery mildew ZOTT, DAVIDE
Lauree triennali 2011 IDENTIFICAZIONE E ANALISI DI ESPRESSIONE DI GENI CODIFICANTI XILANASI DEL FUNGO FUSARIUM VERTICILLIOIDES - Cherubin, Stefano
Lauree magistrali 2022 In vitro and in vivo characterization of Fusarium graminearum single and double knock-out mutants of genes encoding endo-β-1,4-xylanases. In vitro and in vivo characterization of Fusarium graminearum single and double knock-out mutants of genes encoding endo-β-1,4-xylanases. MAKKE, SARAH
Lauree magistrali 2021 Indagini sulla cascola precoce delle olive in Veneto Investigations on the early drop of olives in Veneto FANTINATO, ELENA
Lauree triennali 2023 Influenza dei batteri del suolo sulla micorrizzazione e loro impatto sulla produzione tartuficola del Tuber Melanosporum Soil bacteria influence on mycorrhization and their impact on Tuber Melanosporum truffle production BRESCELLO, MARIA PAOLA
Lauree triennali 2022 Influenza dei cambiamenti climatici sulla contaminazione da Aflatossine dei prodotti agroalimentari Influence of climate change on Aflatoxin contamination of agri-food products BUZIOL, FEDERICO
Lauree magistrali 2022 Investigating the potential of seed microbiome enhancement in controlling damping-off caused by Pythium ultimum Investigating the potential of seed microbiome enhancement in controlling damping-off caused by Pythium ultimum HUANG, YAN-JIUN
Lauree triennali 2011 KNOCK-OUT DI UN GENE CODIFICANTE UNA ENDO-β1, 4-XILANASI DEL FUNGO FITOPATOGENO FUSARIUM GRAMINEARUM - Lamburghini, Silvia
Lauree magistrali 2023 Knock-out of lipase-encoding genes in F. graminearum using homologous recombination and CRISPR-Cas9 system Knock-out of lipase-encoding genes in F. graminearum using homologous recombination and CRISPR-Cas9 system ZANOVELLO, LAURA
Lauree triennali 2023 L'espansione di Xylella fastidiosa: impatto dei cambiamenti climatici e strategie di gestione The spread of Xylella fastidiosa: impact of climate changes and management strategies RAUNISI, LUCA
Lauree triennali 2022 Metodi di detossificazione di mosti e vini da ocratossina A Detoxification methods for musts and wines from ochratoxin A FRANCESCHIN, ELISA
Lauree triennali 2020 Metodi di detossificazione per ridurre la contaminazione da aflatossine nelle nocciole Detoxification methods to reduce aflatoxin contamination in hazelnuts PULZE, ILARIA
Lauree triennali 2022 Metodi innovativi per la riduzione della contaminazione da Patulina nei succhi di mela Innovative methods for the reduction of patulin contamination in apple juice QUAGGIOTTO, GIULIO
Lauree triennali 2020 Micotossine contaminanti le materie prime utilizzate nella produzione della birra artigianale: impatti tecnologici e potenziali rischi per la salute. Mycotoxin contamination in raw materials used in artisanal beer production: technological issues and potential health risks. ROVERATO, FRANCESCA
Lauree triennali 2022 Miglioramento della shelf-life dei prodotti frutticoli tramite l’applicazione di “edible coating” Improvement of the shelf-life of fruits through the application of "edible coating" GUARDA, GIOVANNI
Lauree magistrali 2023 Molecular characterization of GDSL lipase mutants of Fusarium graminearum and evaluation of their virulence in planta. Molecular characterization of GDSL lipase mutants of Fusarium graminearum and evaluation of their virulence in planta. BADR, MANEL
Mostrati risultati da 17 a 36 di 60
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file ad accesso riservato
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile