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Lauree magistrali 2022 Use of transglutaminase to agglomerate proteins, inducing a reduction in the amount of bentonite needed to ensure protein stability in wine Use of transglutaminase to agglomerate proteins, inducing a reduction in the amount of bentonite needed to ensure protein stability in wine DABAGHIAN, EMAD
Lauree specialistiche 2008 UTILIZZO DI BATTERI LATTICI PER LA PRODUZIONE DI COMPOSTI BIOATTIVI A PARTIRE DA SCARTI VEGETALI - Bettio, Giacomo
Lauree triennali 2022 UTILIZZO DI MULTISTARTER PER IL MIGLIORAMENTO DELLA QUALITÀ DEL VINO USE OF MULTISTARTER TO IMPROVE WINE QUALITY TASINATO, MARCO
Lauree triennali 2024 Valorizzazione di scarti alimentari mediante fermentazione microbica per la produzione di ingredienti funzionali e aromi naturali Valorization of food waste through microbial fermentation for the production of functional ingredients and natural aromas ZINI, NICOLÒ
Lauree magistrali 2024 Wine Yeast Derivatives from Starmerella bacillaris: Technological Potential and Functional Characterization Wine Yeast Derivatives from Starmerella bacillaris: Technological Potential and Functional Characterization NGARIYAMBAM, RAKESH
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