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Validation of the Method on the Detection of Alicyclobacillus spp. in fruit juices
2022/2023 PESSANHA DOS SANTOS, EVELYN
Valorizzazione degli estratti di vinacce d'uva come antiossidanti naturali per migliorare la stabilità ossidativa degli oli commestibili
2023/2024 DANESHNIYA, MILAD
Vegan diet for pregnant and lactating women and children: how this diet can be improved in critical life stages
2023/2024 MORASSI, LEONORA
Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
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Lauree magistrali | 2022 | Validation of the Method on the Detection of Alicyclobacillus spp. in fruit juices | Validation of the Method on the Detection of Alicyclobacillus spp. in fruit juices | PESSANHA DOS SANTOS, EVELYN | |
Lauree magistrali | 2023 | Valorizzazione degli estratti di vinacce d'uva come antiossidanti naturali per migliorare la stabilità ossidativa degli oli commestibili | Valorization of Grape Pomace Extracts as Natural Antioxidants for Enhancing the Oxidative Stability of Edible Oils | DANESHNIYA, MILAD | |
Lauree magistrali | 2023 | Vegan diet for pregnant and lactating women and children: how this diet can be improved in critical life stages | Vegan diet for pregnant and lactating women and children: how this diet can be improved in critical life stages | MORASSI, LEONORA |
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