Sfoglia per Corso
Setting up molecular markers of flower induction in two Super High Density Olive tree varieties with divergent vegetative vigour
2023/2024 ALESSI, MARTINA
Sicurezza microbiologica e qualità del latte d'asina italiano
2023/2024 SASSI, FRANCESCA
Studio dell’evoluzione di Pseudomonas fluorescens in Long-Term Stationary Phase: caratterizzazione genetica e fenotipica
2024/2025 BROCCOLI, FEDERICA
Studio di fattibilità per l’accreditamento ISO/IEC 17043:2023 del Proficiency testing AQUA organizzato da IZSVe per l’ambito sierologico: gap analisi e implementazione di azioni di miglioramento.
2023/2024 SCUDELLER, ANNA TERESA
Studio sulla presenza dell'acido fosfonico nei prodotti biologici (triennio 2021-2023)
2023/2024 DI BENEDETTO, GIUSEPPE
Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patented process
2023/2024 LOPES, VALENTINA
Study on the interaction between algal Carragenan and iron oxide nanoparticles
2024/2025 ESMAEILNEJAD, NARGES
Survival of desiccated Salmonella mutants during steam treatment of cocoa beans
2024/2025 TAVAKOLI, ABTIN
Sviluppo di un protocollo di produzione per ceppi di lievito per il bioetanolo
2023/2024 PIRAS, ELISA
Sviluppo e validazione di una metodica di Real-Time qPCR per l’identificazione e la quantificazione di geni di resistenza alle tetracicline in campioni di origine aviare.
2024/2025 GAGETTA, GIULIA
Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties
2023/2024 ANDAYA, VERA CECILIA
The evolution and potential ecological applications of opsin proteins in coleoptera, the largest insect order
2023/2024 LOKUMCU, SEZGI SELIN
The Influence of Food Additives, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus Bacteria on the Color Change and Microbiological Stability of Pork Meat.
2024/2025 SHEKOFTEH, MARYAM
Trascrittomica della bacca in due varietà di vite contrastanti per epoca di maturazione
2023/2024 PERZIA, CARLA
Triplex-Mediated Polyamines Effect on Gene Expression
2024/2025 DAEIZADEHJELOUDAR, YEGANEH
Understanding the Regulatory Network of Cytokinin Response Regulators in Adventitious Root development
2024/2025 YAZDANPANAH, RAZIEH
Unraveling the Role of FSHR Gene in Zebrafish (Danio rerio) Sex Differentiation: A Model for Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus) Studies
2023/2024 SHAFIEI, JALIL
Utilizzo dell'ameba come ospite per studiare le interazioni batterio-ospite: un sistema modello con Vibrio cholerae
2023/2024 SIDDIQUI, SIKANDER ZAFAR
Utilizzo della spettroscopia nel vicino infrarosso per l'autenticazione del formaggio Pecorino presso la grande distribuzione organizzata
2023/2024 FRANCESCHI, AURORA
Valutazione dell'efficacia dei biostimolanti 4-Terra e LL008 sulla resa quali-quantitativa di pomodoro e del loro impatto sulla rizosfera
2024/2025 CAMPANA, GABRIELE
| Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
|---|---|---|---|---|---|
| Lauree magistrali | 2023 | Setting up molecular markers of flower induction in two Super High Density Olive tree varieties with divergent vegetative vigour | Setting up molecular markers of flower induction in two Super High Density Olive tree varieties with divergent vegetative vigour | ALESSI, MARTINA | |
| Lauree magistrali | 2023 | Sicurezza microbiologica e qualità del latte d'asina italiano | Microbiological safety and quality of Italian donkey milk | SASSI, FRANCESCA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Studio dell’evoluzione di Pseudomonas fluorescens in Long-Term Stationary Phase: caratterizzazione genetica e fenotipica | Evolution of Pseudomonas fluorescens in Long-Term Stationary Phase: A Genetic and Phenotypic Characterization | BROCCOLI, FEDERICA | |
| Lauree magistrali | 2023 | Studio di fattibilità per l’accreditamento ISO/IEC 17043:2023 del Proficiency testing AQUA organizzato da IZSVe per l’ambito sierologico: gap analisi e implementazione di azioni di miglioramento. | Feasibility study for the ISO/IEC 17043:2023 accreditation of the AQUA Proficiency Testing organized by IZSVe for the serological field: gap analysis and implementation of improvement actions. | SCUDELLER, ANNA TERESA | |
| Lauree magistrali | 2023 | Studio sulla presenza dell'acido fosfonico nei prodotti biologici (triennio 2021-2023) | Study on the presence of phosphonic acid in organic products (from 2021 to 2023) | DI BENEDETTO, GIUSEPPE | |
| Lauree magistrali | 2023 | Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patented process | Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patended process | LOPES, VALENTINA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Study on the interaction between algal Carragenan and iron oxide nanoparticles | Study on the interaction between algal Carragenan and iron oxide nanoparticles | ESMAEILNEJAD, NARGES | |
| Lauree magistrali | 2024 | Survival of desiccated Salmonella mutants during steam treatment of cocoa beans | Survival of desiccated Salmonella mutants during steam treatment of cocoa beans | TAVAKOLI, ABTIN | |
| Lauree magistrali | 2023 | Sviluppo di un protocollo di produzione per ceppi di lievito per il bioetanolo | Development of production protocol for bioethanol yeast strains | PIRAS, ELISA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Sviluppo e validazione di una metodica di Real-Time qPCR per l’identificazione e la quantificazione di geni di resistenza alle tetracicline in campioni di origine aviare. | Development and validation of a Real-Time qPCR method for identifying and quantifying tetracycline resistance genes in avian-origin samples. | GAGETTA, GIULIA | |
| Lauree magistrali | 2023 | Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties | Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties | ANDAYA, VERA CECILIA | |
| Lauree magistrali | 2023 | The evolution and potential ecological applications of opsin proteins in coleoptera, the largest insect order | The evolution and potential ecological applications of opsin proteins in coleoptera, the largest insect order | LOKUMCU, SEZGI SELIN | |
| Lauree magistrali | 2024 | The Influence of Food Additives, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus Bacteria on the Color Change and Microbiological Stability of Pork Meat. | The Influence of Food Additives, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus Bacteria on the Color Change and Microbiological Stability of Pork Meat. | SHEKOFTEH, MARYAM | |
| Lauree magistrali | 2023 | Trascrittomica della bacca in due varietà di vite contrastanti per epoca di maturazione | Berry transcriptomics in two grapevine varieties contrasting in ripening time | PERZIA, CARLA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Triplex-Mediated Polyamines Effect on Gene Expression | Triplex-Mediated Polyamines Effect on Gene Expression | DAEIZADEHJELOUDAR, YEGANEH | |
| Lauree magistrali | 2024 | Understanding the Regulatory Network of Cytokinin Response Regulators in Adventitious Root development | Understanding the Regulatory Network of Cytokinin Response Regulators in Adventitious Root development | YAZDANPANAH, RAZIEH | |
| Lauree magistrali | 2023 | Unraveling the Role of FSHR Gene in Zebrafish (Danio rerio) Sex Differentiation: A Model for Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus) Studies | Unraveling the Role of FSHR Gene in Zebrafish (Danio rerio) Sex Differentiation: A Model for Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus) Studies | SHAFIEI, JALIL | |
| Lauree magistrali | 2023 | Utilizzo dell'ameba come ospite per studiare le interazioni batterio-ospite: un sistema modello con Vibrio cholerae | Utilizing Amoeba as Hosts to Investigate Bacteria-Host Interactions - A Model System with Vibrio cholerae | SIDDIQUI, SIKANDER ZAFAR | |
| Lauree magistrali | 2023 | Utilizzo della spettroscopia nel vicino infrarosso per l'autenticazione del formaggio Pecorino presso la grande distribuzione organizzata | Use of near infrared spectroscopy for Pecorino cheese authentication in large-scale distribution | FRANCESCHI, AURORA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Valutazione dell'efficacia dei biostimolanti 4-Terra e LL008 sulla resa quali-quantitativa di pomodoro e del loro impatto sulla rizosfera | Evaluation of the effectiveness of the biostimulants 4-Terra and LL008 on the qualitative-quantitative yield of tomato and their impact on the rhizosphere. | CAMPANA, GABRIELE |
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