Sfoglia per Corso
Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patented process
2023/2024 LOPES, VALENTINA
Study on the interaction between algal Carragenan and iron oxide nanoparticles
2024/2025 ESMAEILNEJAD, NARGES
Survival of desiccated Salmonella mutants during steam treatment of cocoa beans
2024/2025 TAVAKOLI, ABTIN
Sviluppo di un protocollo di produzione per ceppi di lievito per il bioetanolo
2023/2024 PIRAS, ELISA
Sviluppo e validazione di una metodica di Real-Time qPCR per l’identificazione e la quantificazione di geni di resistenza alle tetracicline in campioni di origine aviare.
2024/2025 GAGETTA, GIULIA
Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties
2023/2024 ANDAYA, VERA CECILIA
The evolution and potential ecological applications of opsin proteins in coleoptera, the largest insect order
2023/2024 LOKUMCU, SEZGI SELIN
The Influence of Food Additives, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus Bacteria on the Color Change and Microbiological Stability of Pork Meat.
2024/2025 SHEKOFTEH, MARYAM
Trascrittomica della bacca in due varietà di vite contrastanti per epoca di maturazione
2023/2024 PERZIA, CARLA
Triplex-Mediated Polyamines Effect on Gene Expression
2024/2025 DAEIZADEHJELOUDAR, YEGANEH
Understanding the Regulatory Network of Cytokinin Response Regulators in Adventitious Root development
2024/2025 YAZDANPANAH, RAZIEH
Unraveling the Role of FSHR Gene in Zebrafish (Danio rerio) Sex Differentiation: A Model for Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus) Studies
2023/2024 SHAFIEI, JALIL
Utilizzo dell'ameba come ospite per studiare le interazioni batterio-ospite: un sistema modello con Vibrio cholerae
2023/2024 SIDDIQUI, SIKANDER ZAFAR
Utilizzo della spettroscopia nel vicino infrarosso per l'autenticazione del formaggio Pecorino presso la grande distribuzione organizzata
2023/2024 FRANCESCHI, AURORA
Valutazione dell'efficacia dei biostimolanti 4-Terra e LL008 sulla resa quali-quantitativa di pomodoro e del loro impatto sulla rizosfera
2024/2025 CAMPANA, GABRIELE
Valutazione della capacità di formazione del biofilm in ceppi di Escherichia coli patogeni aviari (APEC) di origine italiana ed europea
2024/2025 LONGO, ILARIA
Valutazione in vitro degli effetti del timolo: nuove conoscenze derivanti dall'analisi trascrittomica
2024/2025 MAROLA, LISA
Verifica igienico sanitaria di un trattamento termico applicato ai prodotti di gastronomia.
2023/2024 MATTEAZZI, VERONICA
Wine Yeast Derivatives from Starmerella bacillaris: Technological Potential and Functional Characterization
2024/2025 NGARIYAMBAM, RAKESH
| Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
|---|---|---|---|---|---|
| Lauree magistrali | 2023 | Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patented process | Study of the effects of lactic acid bacteria fermentation on legume flours: setup of a patended process | LOPES, VALENTINA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Study on the interaction between algal Carragenan and iron oxide nanoparticles | Study on the interaction between algal Carragenan and iron oxide nanoparticles | ESMAEILNEJAD, NARGES | |
| Lauree magistrali | 2024 | Survival of desiccated Salmonella mutants during steam treatment of cocoa beans | Survival of desiccated Salmonella mutants during steam treatment of cocoa beans | TAVAKOLI, ABTIN | |
| Lauree magistrali | 2023 | Sviluppo di un protocollo di produzione per ceppi di lievito per il bioetanolo | Development of production protocol for bioethanol yeast strains | PIRAS, ELISA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Sviluppo e validazione di una metodica di Real-Time qPCR per l’identificazione e la quantificazione di geni di resistenza alle tetracicline in campioni di origine aviare. | Development and validation of a Real-Time qPCR method for identifying and quantifying tetracycline resistance genes in avian-origin samples. | GAGETTA, GIULIA | |
| Lauree magistrali | 2023 | Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties | Synergistic Effects of Natural Antioxidants from Plant Extracts Acerola, Rosemary, and Olive in Beef Patties | ANDAYA, VERA CECILIA | |
| Lauree magistrali | 2023 | The evolution and potential ecological applications of opsin proteins in coleoptera, the largest insect order | The evolution and potential ecological applications of opsin proteins in coleoptera, the largest insect order | LOKUMCU, SEZGI SELIN | |
| Lauree magistrali | 2024 | The Influence of Food Additives, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus Bacteria on the Color Change and Microbiological Stability of Pork Meat. | The Influence of Food Additives, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus Bacteria on the Color Change and Microbiological Stability of Pork Meat. | SHEKOFTEH, MARYAM | |
| Lauree magistrali | 2023 | Trascrittomica della bacca in due varietà di vite contrastanti per epoca di maturazione | Berry transcriptomics in two grapevine varieties contrasting in ripening time | PERZIA, CARLA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Triplex-Mediated Polyamines Effect on Gene Expression | Triplex-Mediated Polyamines Effect on Gene Expression | DAEIZADEHJELOUDAR, YEGANEH | |
| Lauree magistrali | 2024 | Understanding the Regulatory Network of Cytokinin Response Regulators in Adventitious Root development | Understanding the Regulatory Network of Cytokinin Response Regulators in Adventitious Root development | YAZDANPANAH, RAZIEH | |
| Lauree magistrali | 2023 | Unraveling the Role of FSHR Gene in Zebrafish (Danio rerio) Sex Differentiation: A Model for Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus) Studies | Unraveling the Role of FSHR Gene in Zebrafish (Danio rerio) Sex Differentiation: A Model for Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus) Studies | SHAFIEI, JALIL | |
| Lauree magistrali | 2023 | Utilizzo dell'ameba come ospite per studiare le interazioni batterio-ospite: un sistema modello con Vibrio cholerae | Utilizing Amoeba as Hosts to Investigate Bacteria-Host Interactions - A Model System with Vibrio cholerae | SIDDIQUI, SIKANDER ZAFAR | |
| Lauree magistrali | 2023 | Utilizzo della spettroscopia nel vicino infrarosso per l'autenticazione del formaggio Pecorino presso la grande distribuzione organizzata | Use of near infrared spectroscopy for Pecorino cheese authentication in large-scale distribution | FRANCESCHI, AURORA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Valutazione dell'efficacia dei biostimolanti 4-Terra e LL008 sulla resa quali-quantitativa di pomodoro e del loro impatto sulla rizosfera | Evaluation of the effectiveness of the biostimulants 4-Terra and LL008 on the qualitative-quantitative yield of tomato and their impact on the rhizosphere. | CAMPANA, GABRIELE | |
| Lauree magistrali | 2024 | Valutazione della capacità di formazione del biofilm in ceppi di Escherichia coli patogeni aviari (APEC) di origine italiana ed europea | Assessment of biofilm formation capacity in Avian Pathogenic Escherichia coli (APEC) strains of Italian and European origin | LONGO, ILARIA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Valutazione in vitro degli effetti del timolo: nuove conoscenze derivanti dall'analisi trascrittomica | In vitro evaluation of Thymol effects: new insights from RNAseq data analysis | MAROLA, LISA | |
| Lauree magistrali | 2023 | Verifica igienico sanitaria di un trattamento termico applicato ai prodotti di gastronomia. | Health and hygiene verification of a heat treatment applied in gastronomy products. | MATTEAZZI, VERONICA | |
| Lauree magistrali | 2024 | Wine Yeast Derivatives from Starmerella bacillaris: Technological Potential and Functional Characterization | Wine Yeast Derivatives from Starmerella bacillaris: Technological Potential and Functional Characterization | NGARIYAMBAM, RAKESH |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file ad accesso riservato
- file sotto embargo
- nessun file disponibile