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Lauree magistrali 2022 A comprehensive review of strategies in the modern world to encourage adherence of a population to the Mediterranean diet A comprehensive review of strategies in the modern world to encourage adherence of a population to the Mediterranean diet GAZETDINOVA, KARINA
Lauree magistrali 2020 A missed chance or just a pipe dream? Analysing the potential of Geographical Indications for the Inner Areas of the Molise Region A missed chance or just a pipe dream? Analysing the potential of Geographical Indications for the Inner Areas of the Molise Region FASANO, FRANCESCO
Lauree magistrali 2021 A new model of the Mediterranean diet for an older adult, the creation of a Mediterranean plate-based model, and a comparative study with the Japanese traditional diet A new model of the Mediterranean diet for an older adult, the creation of a Mediterranean plate-based model, and a comparative study with the Japanese traditional diet SAINO, MIZUKI
Lauree magistrali 2021 A qualitative study on the drivers and barriers of university students towards the consumption of plant-based food A qualitative study on the drivers and barriers of university students towards the consumption of plant-based food FRANCHIN, ILARIA
Lauree magistrali 2022 A sensory study to determine matching choices of baccalà alla vicentina with Veneto wines using different pairing theories A sensory study to determine matching choices of baccalà alla vicentina with Veneto wines using different pairing theories DURSUNOGLU, TAZEGUL NAZ
Lauree magistrali 2022 A theoretical approach towards sustainable winemaking in India A theoretical approach towards sustainable winemaking in India YERRAVATI, SAIKIRAN
Lauree magistrali 2021 ABBATTIMENTO DEL CARICO DI INQUINANTI E GESTIONE DELLE ACQUE METEORICHE: UN ESEMPIO DI CASSA DI ESPANSIONE A DUPLICE FUNZIONE AD OPERA DEL CONSORZIO DI BONIFICA PIAVE POLLUTANT LOAD ABATEMENT AND STORM WATER MANAGEMENT: AN EXAMPLE OF A DUAL-PURPOSE FUNCTION EXPANSION BASIN BY THE RECLAMATION CONSORTIUM "PIAVE" BIGOLIN, GIANFRANCO
Lauree magistrali 2021 Abitudini culturali nel mondo del cibo: un confronto tra Italia e Stati Uniti Cultural Habits in the World of Food: Italy vs USA AIDIPOUR, SAHAR
Lauree triennali 2021 Accelerazione dei cambiamenti nel mercato del vino: il caso studio del canale e-commerce in epoca pandemica da COVID-19 Acceleration of changes in the wine market: the case study of the e-commerce channel during the COVID-19 pandemic ZANE, MICHAEL
Lauree magistrali 2020 Accrescimento e parametri produttivi della soia in un sistema agroforestale alley-cropping di pioppo Growth and yield parameters of soybean in a poplar alley-cropping agroforestry system OTTOBONI, PIETRO
Lauree magistrali 2020 Accrescimento e resa di varietà di frumento tenero in un sistema silvo-arabile con pioppo Growth and yield of common wheat varieties within a poplar silvo-arable system STOPPA, MARCO
Lauree triennali 2021 Acido polilattico (PLA) negli imballaggi alimentari: una plastica biodegradabile che può competere con la plastica tradizionale. Polylactic acid (PLA) in food packaging: a biodegradable plastic that can compete with traditional one. BURRASCHINI, ALESSIA
Lauree triennali 2021 Acqua di rubinetto e acqua minerale: la differenza che (non) c'è Tap water and mineral water: the differente that is (not) there FASOLO, ANDREA
Lauree triennali 2022 Acquacoltura : Nuove soluzioni per una maggiore sostenibilità del settore Aquaculture: New solutions for a grater sustainability of the sector. PELI, SANDRA
Lauree magistrali 2020 Acquaponica in ambiente salmastro: risposte quanti-qualitative di Beta vulgaris var. cicla Brackish water aquaponic: quanti-qualitative analysis of Beta vulgaris var. cicla SCANFERLA, RICCARDO
Lauree triennali 2021 Active packaging nei prodotti da forno: applicazioni e prospettive future Active packaging in bakery products: applications and future trends CIAVATTA, ALESSIO
Lauree magistrali 2022 Active packaging per l'estensione della shelf-life di piccoli frutti e fragole: un caso studio Active packaging for shelf life extension of berries and strawberries: a case study DEL SORBO, ALESSANDRA
Lauree triennali 2021 Adattamento delle strategie di marketing e comunicazione del vino in tempo di pandemia di Covid-19 Adapting wine marketing and communication strategies in times of the Covid-19 pandemic MELON, FILIPPO
Lauree triennali 2022 Adulterazione del caffè e tecniche di analisi Coffee adulterations and analytical techniques. FORTE, GIACOMO
Lauree triennali 2021 Affinamento del vino in bottiglia. Principali aspetti chimici. Bottle aging of Wines. Main chemical aspects. BAIOCCO, MARTINO
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