"Nutrition and Oncology: Role of Food Choices in the Wellbeing and Management of the Oncology Patient" is an in-depth analysis of the crucial role of nutrition in the therapeutic path of the patient with cancer. Through a review of the scientific literature, the research highlights how targeted food choices can positively influence the quality of life and response to treatment.
"Alimentazione e Oncologia: Ruolo delle Scelte Alimentari nel Benessere e nella Gestione del Paziente Oncologico" è un analisi approfondita del ruolo cruciale dell'alimentazione nel percorso terapeutico del paziente con cancro. Attraverso una revisione della letteratura scientifica, la ricerca evidenzia come scelte alimentari mirate possano influenzare positivamente la qualità di vita e la risposta al trattamento.
Alimentazione e Oncologia: Ruolo delle Scelte Alimentari nel Benessere e nella Gestione del Paziente Oncologico
PELLIZZARO, LUCA
2023/2024
Abstract
"Nutrition and Oncology: Role of Food Choices in the Wellbeing and Management of the Oncology Patient" is an in-depth analysis of the crucial role of nutrition in the therapeutic path of the patient with cancer. Through a review of the scientific literature, the research highlights how targeted food choices can positively influence the quality of life and response to treatment.File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Pellizzaro_Luca.pdf
accesso aperto
Dimensione
4.63 MB
Formato
Adobe PDF
|
4.63 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License
https://hdl.handle.net/20.500.12608/62062