I will deal with the differences between self-produced probiotic fermented drinks and those present in large-scale distribution, included by Italian legislation in the group of "functional foods"
Tratterò le differenze tra le bevande probiotiche fermentate autoprodotte e quelle presenti nella GDO, inserite dalla normativa italiana e comunitaria nel gruppo degli "alimenti funzionali"
Microbiota intestinale e bevande probiotiche: tra mito e realtà
CENGHIALTA, GIOVANNI
2021/2022
Abstract
I will deal with the differences between self-produced probiotic fermented drinks and those present in large-scale distribution, included by Italian legislation in the group of "functional foods"File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Cenghialta_Giovanni.pdf
accesso riservato
Dimensione
1.2 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.2 MB | Adobe PDF |
The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License
Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
https://hdl.handle.net/20.500.12608/29622