I will deal with the differences between self-produced probiotic fermented drinks and those present in large-scale distribution, included by Italian legislation in the group of "functional foods"

Tratterò le differenze tra le bevande probiotiche fermentate autoprodotte e quelle presenti nella GDO, inserite dalla normativa italiana e comunitaria nel gruppo degli "alimenti funzionali"

Microbiota intestinale e bevande probiotiche: tra mito e realtà

CENGHIALTA, GIOVANNI
2021/2022

Abstract

I will deal with the differences between self-produced probiotic fermented drinks and those present in large-scale distribution, included by Italian legislation in the group of "functional foods"
2021
Gut microbiota and probiotic drinks: between myth and reality
Tratterò le differenze tra le bevande probiotiche fermentate autoprodotte e quelle presenti nella GDO, inserite dalla normativa italiana e comunitaria nel gruppo degli "alimenti funzionali"
microbiota
probiotici
bevande probiotiche
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Cenghialta_Giovanni.pdf

accesso riservato

Dimensione 1.2 MB
Formato Adobe PDF
1.2 MB Adobe PDF

The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/20.500.12608/29622