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Impatto della composizione macromolecolare sullo stato colloidale dei vini rossi
2021/2022 BATTOCLETTI, ELISA
Investigation on the factors affecting the sensory properties of the Cabernet-based wines from the Euganei Hills
2021/2022 CARRARETTO, FILIPPO
Lo spumante: produzione, caratteristiche organolettiche e come degustarlo
2021/2022 PETROVICH, FABIO
Studio dell'interazione tra le differenti classi di macromolecole dei vini rossi italiani, del loro ruolo nella stabilità colloidale e della percezione dell'astringenza
2018/2019 Boschetti, Matilde
Sustainable applications of grape pomace for the production of functional foods
2022/2023 NESTOR, MARIA
The effect of bentonite fining on the volatile and non-volatile profile of Italian white wines
2021/2022 KUMAR, YOGESH
The role of aromatic similarities for food and wine pairing in Turkey.
2020/2021 INALTEKIN, MELODI
The role of proteins on colloidal formation in Italian red wine
2021/2022 CHIKASHA, RATIDZAI PATIENCE
Wine and cheese pairing A journey of Wine and Cheese Interactions
2023/2024 ZHENISSOVA, GIBADAT
Wine and music pairing: why should anyone care?
2021/2022 TOROPYGINA, TATIANA
Wine Dynamics in Mixology: Exploring Consumer Perception in Cocktail Variations
2023/2024 ISAEVA, SVETLANA
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