At a time of climate change, it is necessary to approach viticulture in a sustainable way. In this study we wanted to test the potential of an innovative product to limit mineral fertilization.
In un'epoca in cui i cambiamenti climatici la fanno da padrone, è necessario approcciarsi alla viticoltura in modo sostenibile. In questo studio si sono volute testare le potenzialità di un prodotto innovativo per limitare la concimazione minerale.
Utilizzo di prodotti innovativi per ridurre la concimazione minerale e aumentare la sostenibilità
PIOVESAN, MIRCO
2021/2022
Abstract
At a time of climate change, it is necessary to approach viticulture in a sustainable way. In this study we wanted to test the potential of an innovative product to limit mineral fertilization.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Piovesan_Mirco.pdf
accesso riservato
Dimensione
2.37 MB
Formato
Adobe PDF
|
2.37 MB | Adobe PDF |
The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License
Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
https://hdl.handle.net/20.500.12608/40874