Focus on the supply chain and history of coffee, conventional and experimental methods for identifying food and commercial fraud in the different blends of Arabica and Robusta varieties.
Focus su filiera e storia del caffè, metodi convenzionali e sperimentali per l'identificazione di frodi alimentari e commerciali nelle differenti miscele di varietà Arabica e Robusta.
Adulterazione del caffè e tecniche di analisi
FORTE, GIACOMO
2022/2023
Abstract
Focus on the supply chain and history of coffee, conventional and experimental methods for identifying food and commercial fraud in the different blends of Arabica and Robusta varieties.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Tesi Forte Giacomo pdf.pdf
accesso aperto
Dimensione
1.01 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.01 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License
Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
https://hdl.handle.net/20.500.12608/49116