Study of physiology (stomatal conductance, leaf water potential, final grape quality) and productivity (berry size, average bunch weight) on 2 plots divided into 16 replications (8 for Carménère and 8 for C. sauvignon). These 2 varieties were treated with 2 biostimulant products based on dried yeasts to see their effects
Studio di fisiologia (conduttanza stomatica, potenziale idrico fogliare, qualità finale delle uve) e della produttività (dimensione acini, peso medio grappolo) su 2 appezzamenti divisi in 16 repliche (8 per carmènére e 8 per C. sauvignon). Queste 2 varietà sono state trattate con 2 prodotti biostimolanti a base di lieviti inattivati per visionarne gli effetti
Effetti dell'applicazione di biostimolanti fogliari a base di lieviti inattivati sulla tolleranza allo stress idrico in Cabernet Sauvignon e Carménère (Vitis vinifera L.).
SFRISO, DOMENICO
2022/2023
Abstract
Study of physiology (stomatal conductance, leaf water potential, final grape quality) and productivity (berry size, average bunch weight) on 2 plots divided into 16 replications (8 for Carménère and 8 for C. sauvignon). These 2 varieties were treated with 2 biostimulant products based on dried yeasts to see their effectsFile | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Domenico_Sfriso.pdf
accesso aperto
Dimensione
1.62 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.62 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License
https://hdl.handle.net/20.500.12608/59263