This thesis work, entitled "Flour and Bread Making: An Analysis of Its Crucial Role", aims to examine in depth the importance of flour in the bread making process and its impact on the quality of the final product.
Il presente lavoro di tesi, intitolato "Farina e Panificazione: Un’Analisi del Suo Ruolo Cruciale", si propone di esaminare in profondità l'importanza della farina nel processo di panificazione e il suo impatto sulla qualità del prodotto finale.
Farina e panificazione: Un'analisi del suo ruolo cruciale
ROMANO, ALESSANDRO
2023/2024
Abstract
This thesis work, entitled "Flour and Bread Making: An Analysis of Its Crucial Role", aims to examine in depth the importance of flour in the bread making process and its impact on the quality of the final product.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
TESI.pdf
accesso aperto
Dimensione
1.01 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.01 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
The text of this website © Università degli studi di Padova. Full Text are published under a non-exclusive license. Metadata are under a CC0 License
Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
https://hdl.handle.net/20.500.12608/72995