Sfoglia per Relatore  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Tipologia Anno Titolo Titolo inglese Autore File
Lauree magistrali 2022 An analytical characterisation of cocoa beans: aiming at clustering samples by origins and post-harvest treatments An analytical characterisation of cocoa beans: aiming at clustering samples by origins and post-harvest treatments PATERNO', BENEDETTA
Lauree magistrali 2022 Analisi qualitativa di OGM negli alimenti tramite Real Time PCR: validazione delle procedure di prova e processo di accreditamento Qualitative analysis of GMOs in food using Real Time PCR: validation of test procedures and accreditation process RECCHIA, CARLOTTA
Lauree magistrali 2021 DETECTION OF EMERGING FOODBORNE PATHOGENS IN PORK, BEEF AND POULTRY MEAT DETECTION OF EMERGING FOODBORNE PATHOGENS IN PORK, BEEF AND POULTRY MEAT CICCHINI, SERENA
Lauree magistrali 2022 Detection, quantification, and isolation of Desulfovibrio species in the feces of Parkinson's disease patients and healthy controls Detection, quantification, and isolation of Desulfovibrio species in the feces of Parkinson's disease patients and healthy controls DIWEDI, BIDHI
Lauree magistrali 2021 I Miceti nelle acque destinate al consumo umano: revisione del metodo di analisi Fungi in drinking water: a revision of the analytical method SIMONETTO, MARTINO
Lauree magistrali 2013 Isolamento e caratterizzazione di lieviti dotati di nuove proprietà per la produzione di bioetanolo di seconda generazione. - Lujan Corro, Mariano Wilmer
Lauree magistrali 2021 Isolation and characterization of Lactobacillus sp from raw cow milk of Bos primigenius indicus in the Vijayawada Region Isolation and characterization of Lactobacillus sp from raw cow milk of Bos primigenius indicus in the Vijayawada Region MUKKAMALA, ADITYA SAI SWARUP
Lauree triennali 2021 La produzione per via microbica di poliidrossialcanoati (PHA): aspetti biotecnologici Microbial production of polyhydroxyalcanoates: biotechnological aspects BORDIGNON, LUANA
Lauree magistrali 2022 Microbial production of Polyhydroxyalkanoates (PHAs) from wine lees as a carbon source Microbial production of Polyhydroxyalkanoates (PHAs) from wine lees as a carbon source QAYAM, SHAMS ULLAH
Lauree magistrali 2021 Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake GIANNOTTI, GABRIELE
Lauree magistrali 2022 Produzione microbica di acido lattico da parte di Lactobacillus paracasei: ottimizzazione del mezzo di crescita Microbial lactic acid production by Lactobacillus paracasei: optimization of the growth medium LETIZIA, DAVIDE
Lauree magistrali 2022 Studio della performance, in termini di volume a fine cottura, di un cornetto prelievitato surgelato durante i suoi primi 4 mesi di shelf life. Study of the performance, in terms of volume at the end of cooking, of a leaved frozen croissant during its first 4 months of shelf life. VICENTINI, ALESSANDRO
Lauree magistrali 2021 Valorizzazione dei resti di lavorazione del cacao: produzione di bioetanolo e poliidrossialcanoati Exploitation of cocoa pods and husk: production of bioethanol and polyhydroxyalkanoates MONTESI, GIULIA
Lauree magistrali 2023 Valorizzazione di fecce di Prosecco per ottenimento di inoculanti a base di Bacillaceae Enhancement of Prosecco lees for the production of Bacillaceae-based inoculants BARCARO, ANDREA
Lauree magistrali 2015 Valutazione e selezione di residui agricoli ed agro-alimentari per la conversione in bioetanolo - Cappello, Daniela
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file ad accesso riservato
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile