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Lauree triennali 2020 Claviceps purpurea: il fungo, la storia e gli alcaloidi Claviceps purpurea: the fungus, the history and the alkaloids PARMEGGIANI, FEDERICO
Lauree magistrali 2023 Climate Change and its effect on Prosciutto di Parma PDO production. The point of view of key informants Climate Change and its effect on Prosciutto di Parma PDO production. The point of view of key informants PANICHEVA, YULIA
Lauree magistrali 2022 Climate room study on sweet pepper under LED lighting: can red to blue ratio be a good index for fruit set? Climate room study on sweet pepper under LED lighting: can red to blue ratio be a good index for fruit set? DALLA VILLA, VALENTINA
Lauree triennali 2022 CLOSTRIDIUM BOTULINUM IN MATRICI ALIMENTARI: MONITORAGGIO E PREVENZIONE CLOSTRIDIUM BOTULINUM IN FOOD SUBSTRATES: MONITORING AND PREVENTION TORREGGIANI, SARA
Lauree triennali 2021 Coleotteri che attaccano il legno di Vitis vinifera (Vitaceae) e relative metodologie di monitoraggio Coleoptera damaging wood of Vitis vinifera (Vitaceae) and related monitoring methods DAMIANI, DAVIDE
Lauree triennali 2020 COLTIVAZIONE DEL MIRTILLO Italia e Lettonia a confronto CULTIVATION OF BLUEBERRY Italy and Latvia compared PISTOLESI, GIULIA
Lauree triennali 2020 Coltivazione e utilizzazioni dell'erba medica Cultivation and uses of alfalfa FRIGO, FRANCESCO
Lauree triennali 2022 Coltivazione e utilizzi della tipologia di mais waxy Cultivation and uses of the waxy corn DAL BIANCO, ALESSANDRO
Lauree triennali 2021 Colture di copertura: punti di forza e di debolezza di una tecnica di conversione all'agricoltura conservativa Cover crops: strengths and weaknesses of a conversion technique to conservative agriculture POZZER, ANDREA
Lauree magistrali 2021 Come valutare la sostenibilità su scala comunale? La proposta di un indice composito applicato ai comuni della provincia di Vicenza How to evaluate sustainability on a municipal scale? The proposal of a composite index applied to the municipalities of the province of Vicenza. CARPINETTI, MARCO
Lauree magistrali 2022 Comparative analysis between fixed and variable rate nitrogen applications in open-field borettana cultivation Comparative analysis between fixed and variable rate nitrogen applications in open-field borettana cultivation ATAEIDOOST, RAMIN
Lauree triennali 2020 Comparazione e effetti del solco di semina del mais su sodo Comparison and effects of no-tillage corn planting BERTIN, ELIA
Lauree triennali 2020 Comparazione tra due metodi di osservazione del comportamento in Panthera pardus Comparison between two methods of observation of behavior of Panthers pardus SANTOS RODRIGUES, ROMINA
Lauree magistrali 2022 Comparing the effectiveness of different fining agents for protein stabilization of white wines Comparing the effectiveness of different fining agents for protein stabilization of white wines GORGANI, SAHAR
Lauree magistrali 2021 Comparing the Italian and American Approaches to Food and Wine Pairing through Sensorial, Cultural and Historical Perspectives Comparing the Italian and American Approaches to Food and Wine Pairing through Sensorial, Cultural and Historical Perspectives CHRISTY, ALLAINA MADISON
Lauree magistrali 2022 Comparison of Biostimuant and Fertilization Programs in Relation to Bermudagrass Performance during Fall and Spring Season Comparison of Biostimuant and Fertilization Programs in Relation to Bermudagrass Performance during Fall and Spring Season AYOOB KHAN, AFSAL
Lauree triennali 2023 Composizione e tecniche di analisi della propoli composition and analysis techniques of propolis ARRU, MARCO
Lauree magistrali 2021 Composti volatili presenti nei coni e nei germogli del luppolo Volatile compounds in hop cones and young shoots CARAZZOLO, ALVISE GIOVANNI
Lauree triennali 2021 Comunicare il settore food nell'era digitale: TikTok Food sector communication in the digital era: TikTok NOGARA, FILIPPO
Lauree magistrali 2021 Confronto di diverse gestioni e sistemi irrigui per le principali colture presenti nell'ambito territoriale del Consorzio di bonifica Piave Comparison of different management and irrigation systems for the main crops in the area covered by the Piave Irrigation District ROSSO, LUCA
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