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Lauree magistrali 2023 Insetti commestibili: una fonte alimentare nutriente e sostenibile Edible insects: a nutritious and sustainable food source ROVERATO, FRANCESCA
Lauree magistrali 2023 Insights on oleogels for food applications: A case study Insights on oleogels for food applications: A case study RODRIGUEZ, RIA CATHLEEN
Lauree magistrali 2023 Integrating Sentinel-1 SAR Polarimetry for Mangrove Forest Biomass Estimation: A Case Study in West Kalimantan Province, Indonesia Integrating Sentinel-1 SAR Polarimetry for Mangrove Forest Biomass Estimation: A Case Study in West Kalimantan Province, Indonesia GHIVARRY, GIUSTI
Lauree magistrali 2023 Integrating visual stimuli in trapping protocols for longhorn beetles Integrating visual stimuli in trapping protocols for longhorn beetles RIGOBELLO, AURORA
Lauree magistrali 2021 Interaction between channel control works and sediment dynamics: a multi-temporal approach Interaction between channel control works and sediment dynamics: a multi-temporal approach PICCININ, FRANCESCO
Lauree magistrali 2022 Interazione tra la morfodinamica fluviale e le opere di sistemazione idraulico-forestale Interaction between river morphodynamics and channel control works CHIAREL, GIORGIA
Lauree magistrali 2020 Ipotesi di miglioramento del livello di accessibilità della proprietà agricola-forestale del "Ronco" (Comune di Firenzuola, FI) Accessibility analysis to the forest and agricultural estate "Ronco" (Municipality of Firenzuola, FI) MAZZINI, TOMMASO
Lauree triennali 2022 IPOTESI PROGETTUALE DI UN GIARDINO PRIVATO CON L’INSERIMENTO DI UN BIOLAGO BALNEABILE DESIGN HYPOTHESIS OF A PRIVATE GARDEN WITH THE INCLUSION OF A BATHING BIOLAKE NATALI, THOMAS
Lauree magistrali 2023 Isolation of compounds from Taraxacum officinale roots by chromatographic methods. Isolation of compounds from Taraxacum officinale roots by chromatographic methods. YERKASSYMOVA, ALINA
Lauree magistrali 2023 Key factors affecting Consumer Behavior towards healthy food choices: psychological, nutritional, environmental and geographical aspects. A literature review Key factors affecting Consumer Behavior towards healthy food choices: psychological, nutritional, environmental and geographical aspects. A literature review HAMO, RAMA
Lauree triennali 2022 L'Azienda Faunistico Venatoria secondo la normativa vigente nella Regione Veneto The hunting farm according to current legislation in the Veneto Region PEGGION, ALBERTO
Lauree magistrali 2021 L'effetto del cambiamento climatico sulla comunità macrobentonica del torrente glaciale Conca The effect of climate change on the macrobenthic community of the glacial stream Conca CASAGRANDA, NICOLE
Lauree triennali 2021 L'evoluzione dell'enoturismo nell'epoca covid-19: il caso di studio della Campania The evolution of wine tourism in the covid-19 age: the case study of Campania CONSTANTIN, SIMIONEL
Lauree triennali 2022 L'impatto delle malattie delle piante nel corso della storia. The impact of plant diseases throughout history. SIMIONATO FAILLA, MARINA
Lauree triennali 2023 L'impiego di immagini da drone e fotogrammetria per la valutazione dell'impatto del bostrico su un popolamento forestale in Agordino. The use of drone imagery and photogrammetry to assess the impact of bark beetles on a forest stand in Agordino. DA CAMPO, WALTHER
Lauree triennali 2020 L'inerbimento come metodo per il controllo dell'erosione nel vigneto Grassing as a method for erosion control in vineyard BEDIN, MASSIMILIANO
Lauree triennali 2021 L'istituzione di un consorzio forestale: opportunità, limiti e prospettive -- Il caso studio del Consorzio Forestale Veronese Monte Baldo-Val d'Adige The establishment of a forestry consortium: opportunities, limits and prospects -- The case study of the Veronese Monte Baldo-Val d'Adige Forest Consortium RAMPAZZO, GIANLUCA
Lauree magistrali 2021 La compensazione ambientale come strumento di conservazione: il caso studio delle riduzioni di superficie boschiva in Veneto Biodiversity offsetting as a conservation strategy: the case study of forest area reductions in the Veneto region ANDRIGO, ERICA
Lauree triennali 2020 La fermentazione e l'invecchiamento in bottiglia, acciaio e botte: influenza sul profilo aromatico del Chardonnay Fermentation and aging in bottle, steel and barrel: influence on the aromatic profile of Chardonnay MAZZERACCA, LUCA
Lauree triennali 2022 La gestione dei residui forestali nel quadro normativo italiano: un confronto tra i diversi regolamenti degli enti locali Forest residue management in the Italian regulatory framework: a comparison among the different regulations of local authorities CASERA, ILARIA
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