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Lauree magistrali 2021 Applicazione della norma ISO 15216-2:2019 nella diagnostica di Norovirus ed Epatite A in prodotti vegetali freschi Application of ISO 15216-2:2019 in the detection of Norovirus and Hepatitis A in fresh vegetables products MUNERATO, LISA
Lauree magistrali 2022 Applicazione della tecnica NGS per la caratterizzazione del microbiota di bresaola durante il processo produttivo Application of NGS technique for characterization of bresaola microbiota during the production process MELEGARI, BIANCA MARIA
Lauree magistrali 2021 Approccio diagnostico negli episodi di mortalità anomala in molluschi bivalvi allevati: un caso studio. Diagnosis in the context of mollusc mortality events: a case study. VETRI, ALESSIA
Lauree magistrali 2022 Approfondimenti sulla biologia e indagini molecolari di due Lepidotteri fitofagi emergenti del noce, Ectomyelois ceratoniae e Garella musculana Insights into the biology and molecular features of two emerging Lepidoptera pest of walnut, Ectomyelois ceratoniae and Garella musculana PAGAN, EDOARDO
Lauree magistrali 2022 Assessing selectivity and whole-transcriptomic effects of algae extracts on C2 canine mastocytoma cell line: Insights into molecular mechanisms and pathways Assessing selectivity and whole-transcriptomic effects of algae extracts on C2 canine mastocytoma cell line: Insights into molecular mechanisms and pathways MAGHREBI, HANANE
Lauree magistrali 2022 Attività enzimatica di Botrytis cinerea su uva e rilevanza nella patogenicità Enzymatic activity of Botrytis cinerea on grape berries and relevance for pathogenicity CANTELE, GIADA
Lauree magistrali 2020 Biothiols in green and white asparagus (Asparagus officinalis): targeted metabolomics and isolation strategies Biothiols in green and white asparagus (Asparagus officinalis): targeted metabolomics and isolation strategies BERGAMASCO, ELENA
Lauree magistrali 2021 Capacità di Escherichia coli produttori di beta lattamasi a spettro esteso di formare biofilm Ability of extended spectrum beta lactamase producing Escherichia coli to form biofilm TOSETTO, NICO
Lauree magistrali 2022 Caratterizzazione del microbiota intestinale di specie di pesci pappagallo Characterization of the gut microbiota of parrotfish species CHIARI, VIRGINIA
Lauree magistrali 2022 Caratterizzazione dell'espressione del gene SVP nelle gemme del pesco (Prunus persica) durante le fasi di endodormienza. Characterization of SVP gene expression in the peach tree's (Prunus persica) buds during endodormancy phases. KHRISTENKO, ALEXANDRA
Lauree magistrali 2020 Caratterizzazione della comunità di Archea in matrici alimentari tramite sequenziamento NGS e Real-Time PCR Archaea's community characterization in food matrices through NGS sequencing and Real-Time PCR VARPONI, IRENE
Lauree magistrali 2021 Caratterizzazione di polifenoli in mele e arance tramite spettrometria UV/Vis e tecnica HPLC Characterisation of polyphenols from apples and oranges using UV/Vis spectrometry and HPLC technique. WAHAB, ABDUL
Lauree magistrali 2021 Characterising the cross-talk between low oxygen and ethylene responses in red delicious apples Characterising the cross-talk between low oxygen and ethylene responses in red delicious apples ABDULLAH, MOHAMMAD
Lauree magistrali 2022 Characterization of the capacity of yeast cell wall extracts to induce grapevine tolerance to combined biotic and drought stresses Characterization of the capacity of yeast cell wall extracts to induce grapevine tolerance to combined biotic and drought stresses ILESANMI, ALABA GABRIEL
Lauree magistrali 2022 Characterization of the role of the cytochrome P450 1A1 in the metabolism of aflatoxin B1 in an engineered (CRISPR-Cas9) bovine liver cell line Characterization of the role of the cytochrome P450 1A1 in the metabolism of aflatoxin B1 in an engineered (CRISPR-Cas9) bovine liver cell line AMIN, SIDRA
Lauree magistrali 2020 Confronto tra metodica di riferimento e tecnologia ai raggi X per la quantificazione degli elementi minerali in matrici lattiero-casearie Comparison between reference method and X-ray technology for the quantification of mineral elements in dairy matrices VISENTIN, ELENA
Lauree magistrali 2022 Construction of copper biosensor using Sacharomyces cerevisiae Construction of copper biosensor using Sacharomyces cerevisiae ASADI, MARJAN
Lauree magistrali 2021 Costruzione di ceppi ibridi del lievito Saccharomyces cerevisiae mediante tecniche di ingegneria genetica Construction of hybrid strains of the yeast Saccharomyces cerevisiae by techniques of genetic engineering MANCINI, MELANIA
Lauree magistrali 2020 Costruzione di un biosensore per il rame tramite Saccharomyces cerevisiae Construction of a copper biosensor using Saccharomyces cerevisiae RUSSO, SANDRO
Lauree magistrali 2020 Costruzione di un sistema per l'espressione proteica sulla superficie cellulare nel lievito Saccharomyces cerevisiae Construction of a system for protein expression on yeast cell surface in Saccharomyces cerevisiae RIGHETTO, FRANCESCA
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