Sfoglia per Dipartimento
HACCP: controlli e disposizioni nelle produzioni alimentari senza glutine a livello industriale.
2021/2022 STEVANIN, SEBASTIANO
Hailstorm effects on leaf area index (LAI) and chlorophyll, anthocyanin, and flavonoid pigments in winter wheat (Triticum aestivum L.)
2021/2022 BOPPIDI, SUSHANTH REDDY
Herbage intake, nutritive value and cattle productivity within silvopasture and open pasture systems: a case-study in a Mediterranean livestock farm
2020/2021 RIPAMONTI, ALICE
Heterologous expression of ZmWBC33 in Arabidopsis and protein localization with green fluorescent protein (GFP)
2022/2023 SANSON, TOMMASO
How do sustainable practices affect the value chain of small and medium-sized wineries?
2021/2022 HAMZAYEV, ZAKA
How Wine Packaging Influences The Consumers' Purchase Decision
2020/2021 VERVOORTS, NICO
Hydrogel application for improving soil pore network and structural stability in agroecosystems
2020/2021 WOMACK, NATASHA CAMILLE
I composti aromatici del luppolo nelle differenti fasi di produzione della birra
2022/2023 SESSAREGO, ELISA
I formaggi DOP per valorizzare la filiera lattiero-casearia italiana, con particolare riferimento all'Asiago
2021/2022 BANAL, ALICE
I glucosinolati ed i loro effetti sulla salute
2021/2022 PINATO, ELIA
I Miceti nelle acque destinate al consumo umano: revisione del metodo di analisi
2021/2022 SIMONETTO, MARTINO
I processi di estrazione delle sieroproteine per la realizzazione di integratori ad uso sportivo
2020/2021 BENETTON, STEFANO
I significati del cibo nell'età evolutiva
2021/2022 PIEROPAN, RICCARDO
I sistemi di alimentazione automatica (AFS) nell’allevamento del bovino da carne: indagine sulla situazione attuale nel Veneto e prospettive
2022/2023 SCAPPIN, VALERIA
I sottoprodotti della lavorazione dei vegetali come promettente fonte di nuovi ingredienti per l'industria alimentare: valutazione dello stato dell'arte e principali applicazioni
2022/2023 TARGA, GIOVANNI
I vettori di fitoplasmi agenti causali di Flavescenza dorata della vite
2020/2021 ZOCCARATO, CHIARA
I Vini Naturali: una grande opportunità
2023/2024 PORTINARI, GIOVANNI
I virus delle api (Apis mellifera L.) e loro crescente importanza come aspetto sanitario primario dell'allevamento apistico.
2020/2021 BORTOT, ALESSANDRO
Identification and verification of DTF9.4, a QTL that promotes flowering in common beans (Phaseolus vulgaris L.) under long day photoperiod
2022/2023 PAUDEL, ROSHAN
Identification of egg from quail fed silkworm meal by bench-top and portable near-infrared spectroscopy tools coupled with chemometrics
2020/2021 MACCIONI, FRANCESCO
Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
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Lauree triennali | 2021 | HACCP: controlli e disposizioni nelle produzioni alimentari senza glutine a livello industriale. | HACCP: controls and provisions in industrial gluten-free food production. | STEVANIN, SEBASTIANO | |
Lauree magistrali | 2021 | Hailstorm effects on leaf area index (LAI) and chlorophyll, anthocyanin, and flavonoid pigments in winter wheat (Triticum aestivum L.) | Hailstorm effects on leaf area index (LAI) and chlorophyll, anthocyanin, and flavonoid pigments in winter wheat (Triticum aestivum L.) | BOPPIDI, SUSHANTH REDDY | |
Lauree magistrali | 2020 | Herbage intake, nutritive value and cattle productivity within silvopasture and open pasture systems: a case-study in a Mediterranean livestock farm | Herbage intake, nutritive value and cattle productivity within silvopasture and open pasture systems: a case-study in a Mediterranean livestock farm | RIPAMONTI, ALICE | |
Lauree magistrali | 2022 | Heterologous expression of ZmWBC33 in Arabidopsis and protein localization with green fluorescent protein (GFP) | Heterologous expression of ZmWBC33 in Arabidopsis and protein localization with green fluorescent protein (GFP) | SANSON, TOMMASO | |
Lauree magistrali | 2021 | How do sustainable practices affect the value chain of small and medium-sized wineries? | How do sustainable practices affect the value chain of small and medium-sized wineries? | HAMZAYEV, ZAKA | |
Lauree magistrali | 2020 | How Wine Packaging Influences The Consumers' Purchase Decision | How Wine Packaging Influences The Consumers' Purchase Decision | VERVOORTS, NICO | |
Lauree magistrali | 2020 | Hydrogel application for improving soil pore network and structural stability in agroecosystems | Hydrogel application for improving soil pore network and structural stability in agroecosystems | WOMACK, NATASHA CAMILLE | |
Lauree magistrali | 2022 | I composti aromatici del luppolo nelle differenti fasi di produzione della birra | The aromatic compounds of hops at different stages of beer production. | SESSAREGO, ELISA | |
Lauree triennali | 2021 | I formaggi DOP per valorizzare la filiera lattiero-casearia italiana, con particolare riferimento all'Asiago | PDO cheeses as a value for the Italian dairy industry, with particular reference to the Asiago cheese | BANAL, ALICE | |
Lauree triennali | 2021 | I glucosinolati ed i loro effetti sulla salute | The glucosinolates and their health effects | PINATO, ELIA | |
Lauree magistrali | 2021 | I Miceti nelle acque destinate al consumo umano: revisione del metodo di analisi | Fungi in drinking water: a revision of the analytical method | SIMONETTO, MARTINO | |
Lauree triennali | 2020 | I processi di estrazione delle sieroproteine per la realizzazione di integratori ad uso sportivo | Whey protein extraction processes for the realization of supplements for sports use | BENETTON, STEFANO | |
Lauree triennali | 2021 | I significati del cibo nell'età evolutiva | The meanings of food in the developmental age | PIEROPAN, RICCARDO | |
Lauree triennali | 2022 | I sistemi di alimentazione automatica (AFS) nell’allevamento del bovino da carne: indagine sulla situazione attuale nel Veneto e prospettive | Automatic Feeding System (AFS) in beef cattle farms: investigation of the current situation in the Veneto region and prospects | SCAPPIN, VALERIA | |
Lauree magistrali | 2022 | I sottoprodotti della lavorazione dei vegetali come promettente fonte di nuovi ingredienti per l'industria alimentare: valutazione dello stato dell'arte e principali applicazioni | Vegetable processing by-products as a promising source of new ingredients for the food industry: state-of-the-art assessment and main applications | TARGA, GIOVANNI | |
Lauree triennali | 2020 | I vettori di fitoplasmi agenti causali di Flavescenza dorata della vite | Vectors of phytoplasmas that cause Flavescence dorée on grapevines | ZOCCARATO, CHIARA | |
Lauree triennali | 2023 | I Vini Naturali: una grande opportunità | Natural Wines: a big opportunity | PORTINARI, GIOVANNI | |
Lauree triennali | 2020 | I virus delle api (Apis mellifera L.) e loro crescente importanza come aspetto sanitario primario dell'allevamento apistico. | Honey bee (Apis mellifera L.) viruses and their growing importance as a primary health aspect of beekeeping. | BORTOT, ALESSANDRO | |
Lauree magistrali | 2022 | Identification and verification of DTF9.4, a QTL that promotes flowering in common beans (Phaseolus vulgaris L.) under long day photoperiod | Identification and verification of DTF9.4, a QTL that promotes flowering in common beans (Phaseolus vulgaris L.) under long day photoperiod | PAUDEL, ROSHAN | |
Lauree magistrali | 2020 | Identification of egg from quail fed silkworm meal by bench-top and portable near-infrared spectroscopy tools coupled with chemometrics | Identification of egg from quail fed silkworm meal by bench-top and portable near-infrared spectroscopy tools coupled with chemometrics | MACCIONI, FRANCESCO |
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