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Lauree magistrali 2022 Three-dimensional quantitative characterization of grapes morphology and possible relation with grey mould susceptibility Three-dimensional quantitative characterization of grapes morphology and possible relation with grey mould susceptibility KALANTARI, MAHSHID
Lauree triennali 2022 TikTok e gastronomia: un nuovo orizzonte per la comunicazione digitale. Tiktok and gastronomy: a new perspective on digital communication. BIOLO, FRANCESCO
Lauree magistrali 2021 Tolleranza allo stress idrico di cultivar da tappeto erboso di Festuca arundinacea Water stress tolerance of turf-type Festuca arundinacea cultivars NOVELLO, ALBERTO
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Lauree triennali 2022 Tra innovazione e tradizione: il caso dell'aceto balsamico di Modena Between innovation and tradition: the case of balsamic vinegar of Modena DA ROS, GIANLUCA
Lauree magistrali 2023 TRANSITION TO CONSERVATION AGRICULTURE: EVALUATING THE SOIL QUALITY DURING TILLAGE SHIFT FOR ENHANCED ADOPTION TRANSITION TO CONSERVATION AGRICULTURE: EVALUATING THE SOIL QUALITY DURING TILLAGE SHIFT FOR ENHANCED ADOPTION KADARI, SOWMYA
Lauree triennali 2021 Transizione ecologica: il punto di vista di uno studente di Scienze e Tecnologie Agrarie - fatti, commenti, riflessioni Ecological transition: the position of a student of Agricultural Science and Technology - facts, comments, thoughts CAROLLO, DANIELE
Lauree magistrali 2021 Trattamenti con nanoparticelle di rame (CuO) su vite: efficacia contro Plasmopara viticola, persistenza e fitotossicità Treatments with copper nanoparticles (CuO) on grapevine: efficacy against Plasmopara viticola, persistence and phytotoxicity DINATO, BEATRICE
Lauree triennali 2022 Tuta absoluta: dannosità e tecniche di controllo. Tuta absoluta: damage and control techniques. BARISON, NICOLA
Lauree magistrali 2022 Ulteriori indagini sugli artropodi della vite con riferimento alle varietà PIWI Further investigations on grapevine arthropods with reference to PIWI varieties PESTRIN, THOMAS
Lauree magistrali 2021 Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from wastes of rapeseed industry and their application in delaying rapeseed oil oxidation Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from wastes of rapeseed industry and their application in delaying rapeseed oil oxidation PEDROTTI, VALENTINO
Lauree magistrali 2021 Ultrasuoni: studio della microstruttura e delle caratteristiche reologiche di una matrice di gelato ottenuto con la cavitazione. Ultrasound: study of the microstructure and rheological characteristics of an ice cream matrix obtained with cavitation. LOMBARDI, FREDY ALEXANDER
Lauree triennali 2021 Umami e Vino Umami and Wine SATO, RYO
Lauree triennali 2022 Un approccio trascrittomico per decifrare la mitigazione dello stress da freddo esercitata dall'applicazione di un estratto di alghe brune in pomodoro. A transcriptomic approach to decipher cold stress mitigation exerted by the application of a brown-seaweed extract (BSE) in tomato. DAL FERRO, MARTINA
Lauree triennali 2022 Un modello semplificato di indagine della sostenibilità per le piccole medie imprese agroalimentari A simplified survey model on sustainability for small and medium sized agri-food entreprises MORO, GRETA
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