Sfoglia per Dipartimento
Ulteriori indagini sugli artropodi della vite con riferimento alle varietà PIWI
2022/2023 PESTRIN, THOMAS
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from wastes of rapeseed industry and their application in delaying rapeseed oil oxidation
2021/2022 PEDROTTI, VALENTINO
Ultrasuoni: studio della microstruttura e delle caratteristiche reologiche di una matrice di gelato ottenuto con la cavitazione.
2021/2022 LOMBARDI, FREDY ALEXANDER
Umami e Vino
2021/2022 SATO, RYO
Un approccio trascrittomico per decifrare la mitigazione dello stress da freddo esercitata dall'applicazione di un estratto di alghe brune in pomodoro.
2022/2023 DAL FERRO, MARTINA
Un modello semplificato di indagine della sostenibilità per le piccole medie imprese agroalimentari
2022/2023 MORO, GRETA
Un mutante di mais in cui non vengono prodotti strigolattoni (zmccd8) evidenzia una risposta alterata alla carenza di azoto
2022/2023 MERLO, ELISA
Un nuovo approccio per una rapida determinazione del carbonio organico estraibile in acqua nel suolo
2023/2024 GRANATA, ALVISE
Un'indagine sui valori fondiari nell'alta pianura trevigiana
2021/2022 MANARIN, ANDREA
UNA FONTE PER LA STORIA DELL' ALIMENTAZIONE NELL' ALTO ADIGE
2021/2022 TOFFANO, YLENIA
UNA NUOVA FRONTIERA NELLE BONIFICHE AMBIENTALI: PROPOSTA DI INTERVENTO, ANALISI E CONSEGUENTE APPLICABILITA’ DELLA TECNICA DI ROTOVAGLIATURA
2021/2022 BOLZONELLA, DOMIZIANO
Understanding the perception of Grappa in young adults (18 - 40 years old). A survey
2022/2023 CHAHIBAKHSH, SIAVASH
Unravelling the impact of insecticides on biocontrol agent Amblyseius andersoni (Chant): Insights from Laboratory studies.
2022/2023 ADDANKI, VENKATA AVINASH
Unveiling Opportunities: Analyzing the Chinese Wine Market for Italian Organic, Biodynamic and Natural Wines
2023/2024 SHABELLOVA, VALERIYA
Use of reclaimed wastewater as fertilizer in hydroponic greenhouse systems
2021/2022 VENDRAME, MARTA
Use of remote sensing techniques to analyse lodging level in cereal crops
2022/2023 ZANELLI, SOPHIA
Use of transglutaminase to agglomerate proteins, inducing a reduction in the amount of bentonite needed to ensure protein stability in wine
2022/2023 DABAGHIAN, EMAD
Using crop simulation models to drive nitrogen variable rate fertilization: a case study of corn silage in the Northeastern Italy
2020/2021 TURCO, FABIO
Using the yeast two-hybrid system to identify interacting proteins of a flavescence dorée effector in grapevine
2020/2021 YAN, XIAO-HUA
Uso del telerilevamento come strumento di supporto alla produzione di miele
2022/2023 SCHIESARI, FRANCESCO
Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
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Lauree magistrali | 2022 | Ulteriori indagini sugli artropodi della vite con riferimento alle varietà PIWI | Further investigations on grapevine arthropods with reference to PIWI varieties | PESTRIN, THOMAS | |
Lauree magistrali | 2021 | Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from wastes of rapeseed industry and their application in delaying rapeseed oil oxidation | Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from wastes of rapeseed industry and their application in delaying rapeseed oil oxidation | PEDROTTI, VALENTINO | |
Lauree magistrali | 2021 | Ultrasuoni: studio della microstruttura e delle caratteristiche reologiche di una matrice di gelato ottenuto con la cavitazione. | Ultrasound: study of the microstructure and rheological characteristics of an ice cream matrix obtained with cavitation. | LOMBARDI, FREDY ALEXANDER | |
Lauree triennali | 2021 | Umami e Vino | Umami and Wine | SATO, RYO | |
Lauree triennali | 2022 | Un approccio trascrittomico per decifrare la mitigazione dello stress da freddo esercitata dall'applicazione di un estratto di alghe brune in pomodoro. | A transcriptomic approach to decipher cold stress mitigation exerted by the application of a brown-seaweed extract (BSE) in tomato. | DAL FERRO, MARTINA | |
Lauree triennali | 2022 | Un modello semplificato di indagine della sostenibilità per le piccole medie imprese agroalimentari | A simplified survey model on sustainability for small and medium sized agri-food entreprises | MORO, GRETA | |
Lauree magistrali | 2022 | Un mutante di mais in cui non vengono prodotti strigolattoni (zmccd8) evidenzia una risposta alterata alla carenza di azoto | Maize zmccd8 knockout mutant is impaired in strigolactones biosynthesis and displays a different response to nitrogen starvation. | MERLO, ELISA | |
Lauree magistrali | 2023 | Un nuovo approccio per una rapida determinazione del carbonio organico estraibile in acqua nel suolo | A new approach for a rapid determination of water-extractable organic carbon in soil | GRANATA, ALVISE | |
Lauree magistrali | 2021 | Un'indagine sui valori fondiari nell'alta pianura trevigiana | Analysis of farmland values in the Treviso upper plain | MANARIN, ANDREA | |
Lauree triennali | 2021 | UNA FONTE PER LA STORIA DELL' ALIMENTAZIONE NELL' ALTO ADIGE | A SOURCE FOR THE HISTORY OF FOOD IN SOUTH TYROL | TOFFANO, YLENIA | |
Lauree magistrali | 2021 | UNA NUOVA FRONTIERA NELLE BONIFICHE AMBIENTALI: PROPOSTA DI INTERVENTO, ANALISI E CONSEGUENTE APPLICABILITA’ DELLA TECNICA DI ROTOVAGLIATURA | A NEW FRONTIER IN ENVIRONMENTAL REMEDIATION: PROPOSAL OF INTERVENTION, ANALYSIS AND CONSEQUENT APPLICABILITY OF THE ROTARY SCREENING TECHNIQUE | BOLZONELLA, DOMIZIANO | |
Lauree magistrali | 2022 | Understanding the perception of Grappa in young adults (18 - 40 years old). A survey | Understanding the perception of Grappa in young adults (18 - 40 years old). A survey | CHAHIBAKHSH, SIAVASH | |
Lauree magistrali | 2022 | Unravelling the impact of insecticides on biocontrol agent Amblyseius andersoni (Chant): Insights from Laboratory studies. | Unravelling the impact of insecticides on biocontrol agent Amblyseius andersoni (Chant): Insights from Laboratory studies. | ADDANKI, VENKATA AVINASH | |
Lauree magistrali | 2023 | Unveiling Opportunities: Analyzing the Chinese Wine Market for Italian Organic, Biodynamic and Natural Wines | Unveiling Opportunities: Analyzing the Chinese Wine Market for Italian Organic, Biodynamic and Natural Wines | SHABELLOVA, VALERIYA | |
Lauree magistrali | 2021 | Use of reclaimed wastewater as fertilizer in hydroponic greenhouse systems | Use of reclaimed wastewater as fertilizer in hydroponic greenhouse systems | VENDRAME, MARTA | |
Lauree magistrali | 2022 | Use of remote sensing techniques to analyse lodging level in cereal crops | Use of remote sensing techniques to analyse lodging level in cereal crops | ZANELLI, SOPHIA | |
Lauree magistrali | 2022 | Use of transglutaminase to agglomerate proteins, inducing a reduction in the amount of bentonite needed to ensure protein stability in wine | Use of transglutaminase to agglomerate proteins, inducing a reduction in the amount of bentonite needed to ensure protein stability in wine | DABAGHIAN, EMAD | |
Lauree magistrali | 2020 | Using crop simulation models to drive nitrogen variable rate fertilization: a case study of corn silage in the Northeastern Italy | Using crop simulation models to drive nitrogen variable rate fertilization: a case study of corn silage in the Northeastern Italy | TURCO, FABIO | |
Lauree magistrali | 2020 | Using the yeast two-hybrid system to identify interacting proteins of a flavescence dorée effector in grapevine | Using the yeast two-hybrid system to identify interacting proteins of a flavescence dorée effector in grapevine | YAN, XIAO-HUA | |
Lauree triennali | 2022 | Uso del telerilevamento come strumento di supporto alla produzione di miele | Use of remote sensing as a support tool for honey production | SCHIESARI, FRANCESCO |
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