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Lauree magistrali 2020 Caratterizzazione della comunità di Archea in matrici alimentari tramite sequenziamento NGS e Real-Time PCR Archaea's community characterization in food matrices through NGS sequencing and Real-Time PCR VARPONI, IRENE
Lauree magistrali 2022 Development Of Food Packaging Films Based On Natural Materials Development Of Food Packaging Films Based On Natural Materials BALDOGAN, DENIZ
Lauree magistrali 2013 Diagnosi eziologia rapida di sepsi: valutazione di alcune metodiche molecolari - Zeni, Lorenzo
Lauree magistrali 2022 Dynamics of microbial community during faecal egestion of clams (Ruditapes philippinarum) under controlled conditions Dynamics of microbial community during faecal egestion of clams (Ruditapes philippinarum) under controlled conditions COLÒ, BEATRICE
Lauree magistrali 2021 Effect of mycotoxin binder Bentonite on the active microbial communities of bovine milk and cheese - Bui, Thi Truc Phoung
Lauree magistrali 2019 Effetto del trattamento di depurazione sulla comunità dei Vibrio presente nel microbiota della vongola Ruditapes philippinarum - Bocchi, Beatrice
Lauree magistrali 2021 Estratti di origine vegetale: studi in vitro dell’attività antibatterica e analisi di shelf-life in burger a base di trota Plant extracts: antibacterial activity in vitro and shelf-life of fish burger MEZZALIRA, PIETRO
Lauree magistrali 2022 EVOLUTION OF ANTIMICROBIAL RESISTANCE: BIOTIC AND ABIOTIC FACTORS AS DRIVERS OF NATURAL TRANSFORMATION VOLUTION OF ANTIMICROBIAL RESISTANCE: BIOTIC AND ABIOTIC FACTORS AS DRIVERS OF NATURAL TRANSFORMATION GRASSO, ANITA
Lauree magistrali 2015 Evoluzione della comunità microbica durante la shelf-life della Ricotta Industriale - Tiengo, Alessia
Lauree magistrali 2011 Identificazione di biomarcatori di inquinamento nella vongola (Ruditapes philippinarum) mediante lâ uso di DNA microarray - Sammartino, Maria Antonella
Lauree magistrali 2022 Il genere Arcobacter nel microbiota della vongola Ruditapes filippinarum nella laguna di Venezia: quantificazione, isolamento e caratterizzazione genomica The genus Arcobacter in the Ruditapes filippinarum clam microbiota in the Venice lagoon: quantification, isolation and genomic characterization. LEONE, ALBA
Lauree magistrali 2022 Impact of different disruptive pre-treatments on Lactiplantibacillus plantarum growth and antioxidant properties in broccoli stalks (Brassica oleracea var. italica). Impact of different disruptive pre-treatments on Lactiplantibacillus plantarum growth and antioxidant properties in broccoli stalks (Brassica oleracea var. italica). BALDASSA, SIMONE
Lauree triennali 2022 LA METODICA DEL DNA BARCODING E LE SUE APPLICAZIONI NEL SETTORE ALIMENTARE: DAL RILEVAMENTO DI FRODI ALLA SICUREZZA E TRACCIABILITÀ ALIMENTARE. THE DNA BARCODING METHOD AND ITS APPLICATIONS IN THE FOOD INDUSTRY: FROM FRAUD DETECTION TO FOOD SAFETY AND TRACEABILITY PIGNAT, FRANCESCA
Lauree magistrali 2022 Listeria monocytogenes nell’industria alimentare: studio della persistenza di colture batteriche a lungo termine in condizioni di stress Listeria monocytogenes in the food industry: studying the persistence of long-term bacterial cultures under stress conditions RATTIN, SABRINA
Lauree magistrali 2021 Persistenza di batteri patogeni isolati dall’industria alimentare: studio di colture a lungo termine di Listeria monocytogenes Persistence of pathogenic bacteria isolated from the food industry: long-term culture study of Listeria monocytogenes BALDESSARINI, SARA
Lauree magistrali 2020 Persistenza di Listeria monocytogenes nell'industria alimentare Persistence of Listeria monocytogenes in the food industry TESSARO, CHIARA
Lauree magistrali 2021 Persistenza in colture a lungo termine di Pseudomonas fluorescens isolato dall'industria alimentare Long-term persistence of Pseudomonas fluorescens isolated from food industry DEGASPERI, MARTA
Lauree magistrali 2022 Ricerca qualitativa di Salmonella spp e Listeria monocytogenes: validazione del metodo alternativo di ricerca rapida in PCR Real Time in prodotti carnei ready-to-eat Qualitative research of Salmonella spp and Listeria monocytogenes: validation of an alternative rapid research method in Real Time PCR in ready-to-eat meat products SASTRUCCI, LORENZO
Lauree magistrali 2021 Studio delle comunità microbiche in cereali autunno-vernini insilati addizionati con batteri lattici Omofermentanti ed Eterofermentanti Study of microbial communities in autumn-winter cereal silage supplemented with homofermentative and heterofermentative lactic bacteria MELLIA, LUANA FILIPPA
Lauree magistrali 2021 Study and development of systems to evaluate the antimicrobial effect of extracts derived from agri-food by-products Study and development of systems to evaluate the antimicrobial effect of extracts derived from agri-food by-products MAIETTI, FEDERICA
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