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Lauree triennali 2021 Microplastiche e alimenti: analisi e trend di una problematica emergente Microplastics and food: analysis and trends of an emerging problem RIVIERA, SEBASTIANO
Lauree magistrali 2022 Microplastiche nei prodotti della pesca Microplastics in fishery products SCARSO, CHIARA
Lauree magistrali 2020 Microstruttura e reologia del gelato 'sous-vide' 'Sous vide' ice-cream: rheology and microstructure ULIANA, CRISTINA
Lauree triennali 2022 Miglioramento della shelf-life dei prodotti frutticoli tramite l’applicazione di “edible coating” Improvement of the shelf-life of fruits through the application of "edible coating" GUARDA, GIOVANNI
Lauree triennali 2022 Misura della qualità della spuma nelle bevande ottenute da dealcolizzazione parziale o totale del vino a diverse temperature Measurement of foam quality in beverages from partial or total dealcoholized wine at different temperatures DE PIERI, ELENA
Lauree magistrali 2020 Modellazione del trasferimento dell'acqua in un alimento composto confezionato: esempio nella pasta fresca Water transfer modelling in multidomain food packed: fresh pasta example MANENTE, MARTINA
Lauree magistrali 2020 MODELLI DI VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI AGROALIMENTARI, TRA FILIERA CORTA E COOPERAZIONE: il caso studio di Campagna Amica sul territorio trentino. MARKETING MODELS FOR AGRI-FOOD PRODUCTS, BETEWEEN SHORT SUPPLY CHAIN AND COOPERATION: the case study of Campagna Amica in Trentino. PRATI, ANTONIA
Lauree triennali 2020 Modelli per il supporto alle decisioni per la riduzione del compattamento del terreno Decision support models for reduction of soil compaction MALVESTIO, FRANCESCO ANDREA
Lauree magistrali 2021 Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake GIANNOTTI, GABRIELE
Lauree magistrali 2022 Modello di deep learning tramite YOLO (You Only Look Once) per il riconoscimento della flavescenza dorata su Glera Deep learning model with YOLO (You Only Look Once) for the recognition of flavescence dorée on Glera MANERA, GIACOMO
Lauree magistrali 2021 Moisture migration during storage at different humidity conditions in fresh-packed pasta Moisture migration during storage at different humidity conditions in fresh-packed pasta DAL MARTELLO, ALESSANDRO
Lauree magistrali 2021 Molecular variability of Helicotylenchus populations in Italy Molecular variability of Helicotylenchus populations in Italy AJOBIEWE, EBUNOLUWA IJEOMA
Lauree magistrali 2020 Monitoraggio della popolazione microbica in digestori anaerobici full-scale per la conversione di scarti organici in biogas Microbial population monitoring in full-scale anaerobic digesters for the conversion of organic waste into biogas VANZAN-PEGORARO, STEFANO
Lauree triennali 2022 Monitoraggio fenologico e dinamiche di maturazione di varietà a bacca rossa nel distretto vitivinicolo dei Colli Euganei. Phenological monitoring and ripening dynamics of red grape varieties in the Euganean Hills wine-growing district. AMBROSI, ENRICO
Lauree triennali 2021 Monitoraggio satellitare dell'uniformità di distribuzione di un sistema di irrigazione pivot Satellite monitoring about uniformity of water distribution in a pivot irrigation system UCCELLATORI, LUCA
Lauree magistrali 2020 Monitoring quality of Grana Padano cheese by low cost pocket size near infrared sensor Monitoring quality of Grana Padano cheese by low cost pocket size near infrared sensor BENETTON, VERONICA
Lauree magistrali 2022 More than Health: The Potential of the Mediterranean Diet in Contributing More Environmentally Friendly Dietary Practices in the Chinese Context More than Health: The Potential of the Mediterranean Diet in Contributing More Environmentally Friendly Dietary Practices in the Chinese Context XIONG, YAWEN
Lauree magistrali 2021 Mountain Food in the Brescian Pre-Alps: The Evolution of Local Cuisine from the Post-War Period to Today Mountain Food in the Brescian Pre-Alps: The Evolution of Local Cuisine from the Post-War Period to Today KAYE, HILARY JANE
Lauree magistrali 2021 MULCHING AND SOIL ORGANIC AMENDMENTS: EFFECT ON THE ADSORPTION-DESORPTION OF HERBICIDES MULCHING AND SOIL ORGANIC AMENDMENTS: EFFECT ON THE ADSORPTION-DESORPTION OF HERBICIDES KRISHTAMMAGARI, AKHIL
Lauree magistrali 2022 Multiple births in dual-purpose Pinzgau and Tyrol Grey cows in Austria Multiple births in dual-purpose Pinzgau and Tyrol Grey cows in Austria CACCIN, MARIASOLE
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