Sfoglia per Dipartimento
Microplastiche e alimenti: analisi e trend di una problematica emergente
2021/2022 RIVIERA, SEBASTIANO
Microplastiche nei prodotti della pesca
2022/2023 SCARSO, CHIARA
Microstruttura e reologia del gelato 'sous-vide'
2020/2021 ULIANA, CRISTINA
Miglioramento della shelf-life dei prodotti frutticoli tramite l’applicazione di “edible coating”
2022/2023 GUARDA, GIOVANNI
Misura della qualità della spuma nelle bevande ottenute da dealcolizzazione parziale o totale del vino a diverse temperature
2022/2023 DE PIERI, ELENA
Modellazione del trasferimento dell'acqua in un alimento composto confezionato: esempio nella pasta fresca
2020/2021 MANENTE, MARTINA
MODELLI DI VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI AGROALIMENTARI, TRA FILIERA CORTA E COOPERAZIONE: il caso studio di Campagna Amica sul territorio trentino.
2020/2021 PRATI, ANTONIA
Modelli per il supporto alle decisioni per la riduzione del compattamento del terreno
2020/2021 MALVESTIO, FRANCESCO ANDREA
Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake
2021/2022 GIANNOTTI, GABRIELE
Modello di deep learning tramite YOLO (You Only Look Once) per il riconoscimento della flavescenza dorata su Glera
2022/2023 MANERA, GIACOMO
Moisture migration during storage at different humidity conditions in fresh-packed pasta
2021/2022 DAL MARTELLO, ALESSANDRO
Molecular variability of Helicotylenchus populations in Italy
2021/2022 AJOBIEWE, EBUNOLUWA IJEOMA
Monitoraggio della popolazione microbica in digestori anaerobici full-scale per la conversione di scarti organici in biogas
2020/2021 VANZAN-PEGORARO, STEFANO
Monitoraggio fenologico e dinamiche di maturazione di varietà a bacca rossa nel distretto vitivinicolo dei Colli Euganei.
2022/2023 AMBROSI, ENRICO
Monitoraggio satellitare dell'uniformità di distribuzione di un sistema di irrigazione pivot
2021/2022 UCCELLATORI, LUCA
Monitoring quality of Grana Padano cheese by low cost pocket size near infrared sensor
2020/2021 BENETTON, VERONICA
More than Health: The Potential of the Mediterranean Diet in Contributing More Environmentally Friendly Dietary Practices in the Chinese Context
2022/2023 XIONG, YAWEN
Mountain Food in the Brescian Pre-Alps: The Evolution of Local Cuisine from the Post-War Period to Today
2021/2022 KAYE, HILARY JANE
MULCHING AND SOIL ORGANIC AMENDMENTS: EFFECT ON THE ADSORPTION-DESORPTION OF HERBICIDES
2021/2022 KRISHTAMMAGARI, AKHIL
Multiple births in dual-purpose Pinzgau and Tyrol Grey cows in Austria
2022/2023 CACCIN, MARIASOLE
Tipologia | Anno | Titolo | Titolo inglese | Autore | File |
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Lauree triennali | 2021 | Microplastiche e alimenti: analisi e trend di una problematica emergente | Microplastics and food: analysis and trends of an emerging problem | RIVIERA, SEBASTIANO | |
Lauree magistrali | 2022 | Microplastiche nei prodotti della pesca | Microplastics in fishery products | SCARSO, CHIARA | |
Lauree magistrali | 2020 | Microstruttura e reologia del gelato 'sous-vide' | 'Sous vide' ice-cream: rheology and microstructure | ULIANA, CRISTINA | |
Lauree triennali | 2022 | Miglioramento della shelf-life dei prodotti frutticoli tramite l’applicazione di “edible coating” | Improvement of the shelf-life of fruits through the application of "edible coating" | GUARDA, GIOVANNI | |
Lauree triennali | 2022 | Misura della qualità della spuma nelle bevande ottenute da dealcolizzazione parziale o totale del vino a diverse temperature | Measurement of foam quality in beverages from partial or total dealcoholized wine at different temperatures | DE PIERI, ELENA | |
Lauree magistrali | 2020 | Modellazione del trasferimento dell'acqua in un alimento composto confezionato: esempio nella pasta fresca | Water transfer modelling in multidomain food packed: fresh pasta example | MANENTE, MARTINA | |
Lauree magistrali | 2020 | MODELLI DI VALORIZZAZIONE DEI PRODOTTI AGROALIMENTARI, TRA FILIERA CORTA E COOPERAZIONE: il caso studio di Campagna Amica sul territorio trentino. | MARKETING MODELS FOR AGRI-FOOD PRODUCTS, BETEWEEN SHORT SUPPLY CHAIN AND COOPERATION: the case study of Campagna Amica in Trentino. | PRATI, ANTONIA | |
Lauree triennali | 2020 | Modelli per il supporto alle decisioni per la riduzione del compattamento del terreno | Decision support models for reduction of soil compaction | MALVESTIO, FRANCESCO ANDREA | |
Lauree magistrali | 2021 | Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake | Modelling of the antifungal activity of propionic and sorbic acid against spoilage moulds and validation in bread and cake | GIANNOTTI, GABRIELE | |
Lauree magistrali | 2022 | Modello di deep learning tramite YOLO (You Only Look Once) per il riconoscimento della flavescenza dorata su Glera | Deep learning model with YOLO (You Only Look Once) for the recognition of flavescence dorée on Glera | MANERA, GIACOMO | |
Lauree magistrali | 2021 | Moisture migration during storage at different humidity conditions in fresh-packed pasta | Moisture migration during storage at different humidity conditions in fresh-packed pasta | DAL MARTELLO, ALESSANDRO | |
Lauree magistrali | 2021 | Molecular variability of Helicotylenchus populations in Italy | Molecular variability of Helicotylenchus populations in Italy | AJOBIEWE, EBUNOLUWA IJEOMA | |
Lauree magistrali | 2020 | Monitoraggio della popolazione microbica in digestori anaerobici full-scale per la conversione di scarti organici in biogas | Microbial population monitoring in full-scale anaerobic digesters for the conversion of organic waste into biogas | VANZAN-PEGORARO, STEFANO | |
Lauree triennali | 2022 | Monitoraggio fenologico e dinamiche di maturazione di varietà a bacca rossa nel distretto vitivinicolo dei Colli Euganei. | Phenological monitoring and ripening dynamics of red grape varieties in the Euganean Hills wine-growing district. | AMBROSI, ENRICO | |
Lauree triennali | 2021 | Monitoraggio satellitare dell'uniformità di distribuzione di un sistema di irrigazione pivot | Satellite monitoring about uniformity of water distribution in a pivot irrigation system | UCCELLATORI, LUCA | |
Lauree magistrali | 2020 | Monitoring quality of Grana Padano cheese by low cost pocket size near infrared sensor | Monitoring quality of Grana Padano cheese by low cost pocket size near infrared sensor | BENETTON, VERONICA | |
Lauree magistrali | 2022 | More than Health: The Potential of the Mediterranean Diet in Contributing More Environmentally Friendly Dietary Practices in the Chinese Context | More than Health: The Potential of the Mediterranean Diet in Contributing More Environmentally Friendly Dietary Practices in the Chinese Context | XIONG, YAWEN | |
Lauree magistrali | 2021 | Mountain Food in the Brescian Pre-Alps: The Evolution of Local Cuisine from the Post-War Period to Today | Mountain Food in the Brescian Pre-Alps: The Evolution of Local Cuisine from the Post-War Period to Today | KAYE, HILARY JANE | |
Lauree magistrali | 2021 | MULCHING AND SOIL ORGANIC AMENDMENTS: EFFECT ON THE ADSORPTION-DESORPTION OF HERBICIDES | MULCHING AND SOIL ORGANIC AMENDMENTS: EFFECT ON THE ADSORPTION-DESORPTION OF HERBICIDES | KRISHTAMMAGARI, AKHIL | |
Lauree magistrali | 2022 | Multiple births in dual-purpose Pinzgau and Tyrol Grey cows in Austria | Multiple births in dual-purpose Pinzgau and Tyrol Grey cows in Austria | CACCIN, MARIASOLE |
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