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Lauree magistrali 2022 A literature research on melatonin with a focus on plant-based products A literature research on melatonin with a focus on plant-based products ADELMI, ALISSA
Lauree triennali 2023 Acrilammide: strategie attuali e interventi futuri per ridurne il contenuto negli alimenti Acrylamide: current strategies and future interventions to reduce its content in foods BERGANTIN, ANGELA
Lauree triennali 2022 Applicazioni tradizionali e innovative dei sottoprodotti dell'industria della birra Traditional and innovative applications of the by-products from the brewing industry BOZZOLA, MATILDE
Lauree magistrali 2022 Approccio allo studio della melatonina nei prodotti di origine vegetale Approach to the study of melatonin in products of plant origin BOCCHINI, FEDERICA
Lauree triennali 2022 Aquafaba. Un ingrediente di origine vegetale. Aquafaba. An ingredient of plant origin. RODELLA, FRANCESCO
Lauree magistrali 2023 Characterization of gluten free pasta with the sunflower protein Characterization of gluten free pasta with the sunflower protein ZEHRA, BANIAH
Lauree magistrali 2022 Dalla tecnologia di produzione agli aspetti enzimatici e salutistici del tè From production technology to enzymatic and health aspects of tea CALLEGARI, STEFANO
Lauree specialistiche 2009 DETERMINAZIONE DELL'ATTIVITA' PECTIN METILESTERASICA E POLIFENOLOSSIDASICA IN VITIGNI A BACCA BIANCA - Girardi, Mattia
Lauree magistrali 2024 Development of Alginate–Inulin Beads for Loading and Controlled Release of Bioactive Compounds from Spent Sour Cherry Pomace Development of Alginate–Inulin Beads for Loading and Controlled Release of Bioactive Compounds from Spent Sour Cherry Pomace GÜLBEŞ, ZEYNEP
Lauree magistrali 2024 Development of Preventive Strategies for Non-Communicable Diseases Informed by AI-Calculated Risk Assessment: a case study at FormMed GmbH Development of Preventive Strategies for Non-Communicable Diseases Informed by AI-Calculated Risk Assessment: a case study at FormMed GmbH BRUNO DI STEFANO, AURELIA CECILIA CLARISSA
Lauree triennali 2020 Effetto dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine idrosolubili in alcuni alimenti Effect of technological treatments on the content of water-soluble vitamins in foods RETTORE, ALICE
Lauree triennali 2021 Effetto del trattamento termico sulla qualità della pasta fresca Effect of heat treatment on the quality of fresh pasta OMETTO, JACOPO
Lauree triennali 2022 Grano intero e alte pressioni idrostatiche. Quali vantaggi? Whole grain and high hydrostatic pressures. What advantages? TACI, FRANCESCA
Lauree triennali 2023 Il Caffè. Differenti tecnologie di estrazione e qualità del prodotto The coffee. Different extraction technologies and product quality COSENTINO, FABIOLA
Lauree triennali 2023 Il carciofo, un fiore edibile da valorizzare Artichoke, an edible flower to be enhanced VALENTI, MARTINA
Lauree triennali 2023 Il mais waxy. Caratteristiche e potenziale di una risorsa versatile nell'industria alimentare Waxy corn. Characteristics and potential of a versatile resource in the food industry SARTI, MARILISA
Lauree triennali 2020 Il pomodoro da industria: dal campo alla valorizzazione dei suoi sottoprodotti The industrial tomato: from the field to the valorisation of its by-products PETUCCO, ALICE
Lauree magistrali 2024 Impact of different soaking conditions on the physicochemical properties of two Phaseolus L. species Impact of different soaking conditions on the physicochemical properties of two Phaseolus L. species CALZAVARA, FRANCESCO
Lauree magistrali 2024 Impact of maltogenic amylase on the quality of gluten-free bread Impact of maltogenic amylase on the quality of gluten-free bread QUAGGIOTTO, GIULIO
Lauree magistrali 2023 IMPATTO DEI PROCESSI PRODUTTIVI SULLA QUALITÀ SENSORIALE DEI CAVOLETTI DI BRUXELLES. UN CASO STUDIO IMPACT OF PRODUCTION PROCESSES ON THE SENSORY QUALITY OF BRUSSELS SPROUTS. A CASE STUDY CAVAGGIONI, DAMIANO
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