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Lauree magistrali 2020 Genetic transformation of the plant pathogenic fungus Fusarium graminearum: use of different methods to obtain a xylanase gene disruption mutant Genetic transformation of the plant pathogenic fungus Fusarium graminearum: use of different methods to obtain a xylanase gene disruption mutant MEJIA MONROY, MARIELA
Lauree triennali 2011 IDENTIFICAZIONE E ANALISI DI ESPRESSIONE DI GENI CODIFICANTI XILANASI DEL FUNGO FUSARIUM VERTICILLIOIDES - Cherubin, Stefano
Lauree magistrali 2022 In vitro and in vivo characterization of Fusarium graminearum single and double knock-out mutants of genes encoding endo-β-1,4-xylanases. In vitro and in vivo characterization of Fusarium graminearum single and double knock-out mutants of genes encoding endo-β-1,4-xylanases. MAKKE, SARAH
Lauree magistrali 2021 Indagini sulla cascola precoce delle olive in Veneto Investigations on the early drop of olives in Veneto FANTINATO, ELENA
Lauree triennali 2022 Influenza dei cambiamenti climatici sulla contaminazione da Aflatossine dei prodotti agroalimentari Influence of climate change on Aflatoxin contamination of agri-food products BUZIOL, FEDERICO
Lauree magistrali 2022 Investigating the potential of seed microbiome enhancement in controlling damping-off caused by Pythium ultimum Investigating the potential of seed microbiome enhancement in controlling damping-off caused by Pythium ultimum HUANG, YAN-JIUN
Lauree triennali 2011 KNOCK-OUT DI UN GENE CODIFICANTE UNA ENDO-β1, 4-XILANASI DEL FUNGO FITOPATOGENO FUSARIUM GRAMINEARUM - Lamburghini, Silvia
Lauree triennali 2022 Metodi di detossificazione di mosti e vini da ocratossina A Detoxification methods for musts and wines from ochratoxin A FRANCESCHIN, ELISA
Lauree triennali 2020 Metodi di detossificazione per ridurre la contaminazione da aflatossine nelle nocciole Detoxification methods to reduce aflatoxin contamination in hazelnuts PULZE, ILARIA
Lauree triennali 2022 Metodi innovativi per la riduzione della contaminazione da Patulina nei succhi di mela Innovative methods for the reduction of patulin contamination in apple juice QUAGGIOTTO, GIULIO
Lauree triennali 2020 Micotossine contaminanti le materie prime utilizzate nella produzione della birra artigianale: impatti tecnologici e potenziali rischi per la salute. Mycotoxin contamination in raw materials used in artisanal beer production: technological issues and potential health risks. ROVERATO, FRANCESCA
Lauree triennali 2022 Miglioramento della shelf-life dei prodotti frutticoli tramite l’applicazione di “edible coating” Improvement of the shelf-life of fruits through the application of "edible coating" GUARDA, GIOVANNI
Lauree magistrali 2023 Molecular characterization of GDSL lipase mutants of Fusarium graminearum and evaluation of their virulence in planta. Molecular characterization of GDSL lipase mutants of Fusarium graminearum and evaluation of their virulence in planta. BADR, MANEL
Lauree magistrali 2023 Optimization of inoculum dose and humidity conditions to Stemphylium blight for mass scale screening of lentil genotypes Optimization of inoculum dose and humidity conditions to Stemphylium blight for mass scale screening of lentil genotypes HANUMANTHAPURA NAGESH, VINAY
Lauree magistrali 2021 Peptidi non ribosomiali come nuovi agrofarmaci: espressione eterologa di tricolongina B1 in Pichia Pastoris e attività sinergica antimifungina di tricogina 4r ed eugenolo Nonribosomal peptides as new agrochemicals: heterologous expression of tricholongin B1 in Pichia Pastoris and synergistic antifungal activity of trichogin 4r and eugenol ÁLVAREZ GRIJALVA, ANA LAURA
Lauree triennali 2021 Potenzialità applicative ed efficacia del trattamento UV per la conservazione degli alimenti Potential application and efficiency of UV Light for food preservation COSSARINI, GIULIA
Lauree magistrali 2021 PRATICHE AGRONOMICHE PER IL CONTENIMENTO DELLA MACULATURA BRUNA DEL PERO ED EFFICACIA DEI PRINCIPI ATTIVI REGISTRATI CONTRO I POTENZIALI AGENTI CAUSALI AGRONOMIC PRACTICES FOR THE CONTAINMENT OF THE BROWN SPOT DISEASE OF PEAR AND EFFICACY OF THE REGISTERED ACTIVE SUBSTANCES AGAINST THE POTENTIAL CAUSAL AGENTS FURIN, MICHELE
Lauree triennali 2023 Produzione e sicurezza della birra: importanza del controllo della contaminazione da deossinivalenolo (DON) Production and safety of beer: importance of controlling Deoxynivalenol (DON) contamination DALMONEGO, GIACOMO
Lauree triennali 2022 Rischio di botulismo infantile associato al consumo di miele Risk of infant botulism associated with honey consumption PELLIZZARI, FEDERICA
Lauree triennali 2022 Rivestimenti edibili ed effetti su conservazione e qualità dei prodotti ortofrutticoli: applicazioni sugli asparagi Edible coatings and effects on the preservation and quality of fruits and vegetables: applications on asparagus MATTIOLI, AURORA
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